Glasba

'Dokler je prisotna iskrena ljubezen, se je vredno boriti do zadnjega'

Ljubljana, 18. 02. 2019 07.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Priljubljena skupina Sopranos predstavlja pesem Svoboda srca, ki govori o lepih in manj lepih življenjskih trenutkih, napisala pa jo je Iris Ošlaj, ki je na dan novega leta drugič postala mamica. "Pesem je precej avtobiografska. Nastala je v času moje druge nosečnosti, ki se morda nekaj časa nazaj še ni zdela realna," je povedala.

Skupina Sopranos je v mesec zaljubljenih vstopila z novo avtorsko skladbo.
Skupina Sopranos je v mesec zaljubljenih vstopila z novo avtorsko skladbo. FOTO: Menart Records

Priljubljena skupina Sopranos, ki jo sestavljajo priznani glasbeniki, med njimi Frenk Nova in nekdanja bepopovka Alenka Husić, je v letošnji mesec zaljubljenih vstopila z novo avtorsko skladbo Svoboda srca. Tokrat se kot avtorica skladbe podpisuje pevka skupine, Iris Ošlaj, za aranžma pa je poskrbel ustvarjalec številnih uspešnic Aleš Zibelnik.

"Skladba govori o življenjski tematiki, lepih in malo manj všečnih trenutkih, in tako je tudi v vsaki zvezi – enkrat so tukaj vzponi, drugič padci. Enkrat padem jaz, drugič ti. Vendar dokler je prisotna iskrena ljubezen in je nekdo vedno tukaj zate in obratno, se je vredno boriti do zadnjega. Ko greš skupaj čez težke preizkušnje, si trdnejši, predvsem pa bolj ceniš to, kar imaš in vse, kar ti je dano," so o novi skladbi povedali člani skupine, ki se pripravljajo na izid studijskega albuma.

Na dan novega leta je avtorica skladbe Svoboda srca postala ponosna mamica Maticu, ki je o skladbi povedala: "Pesem je precej avtobiografska, verjetno bi se v njej našel tudi marsikdo od poslušalcev. Nastala je v času moje druge nosečnosti, ki se morda nekaj časa nazaj še ni zdela realna. Enostavno ni bilo vse rožnato, ob vseh obveznostih in trudu, da bi si s partnerjem ustvarila življenje, ki sva si ga začrtala, sva izgubila tisti pravi stik. Potem pa si predstavljajte tisočkrat večjo srečo, ko se stvari z vlaganjem v odnos spet poklopijo in se za piko na i uresniči največja želja po še enem otroku. To ti da neverjeten zalet, hkrati pa tudi novo ustvarjalno energijo, ki se je udejanjila tudi v novi pesmi."

Ob izidu pesmi vam vedno nasmejani sopranovci sporočajo: "Našim poslušalcem in sploh vsem želimo, da bi živeli v odnosih, polnih iskrene ljubezni, zaupanja in svobode. Pa ni pomembno, za kakšno vrsto odnosa gre. Naj vam tista prava oseba vsak dan pričara valentinovo."

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.