Glasba

Drake na koncertu pozabil besedila pesmi: Delal je monologe

Atlanta, 30. 09. 2023 15.22 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Kanadski raper Drake se je znašel v neprijetni situaciji, a tudi na udaru oboževalcev, potem ko je med nastopom pozabil besedila več svojih pesmi. Dan po nastopu v State Farm Areni v Atlanti so Draka oboževalci, ki so obiskali njegov koncert, soočili s kritikami, seveda pa so se med njimi našli tudi tisti, ki so v nastopu uživali.

Raper Drake se je znašel pod plazom kritik svojih oboževalcev, saj je med nedavnim koncertom v Atlanti pozabil besedila pesmi, to pa reševal s številnimi monologi, nad čim pa obiskovalci niso bili navdušeni. Glasbenikovi oboževalci so pozneje razočaranje izrazili predvsem na družbenih omrežjih, kjer so ga soočili s kritikami.

Drake je med nedavnim koncertom pozabil besedila svojih pesmi.
Drake je med nedavnim koncertom pozabil besedila svojih pesmi. FOTO: Profimedia

"Pričakoval sem, da bo Drake zapel vsaj eno svojih pesmi, kot jih je dejansko posnel, da bi lahko pel skupaj z njim," je dejal oboževalec na TikToku. "Dame na TikToku trdijo, da se Drake med svojim nastopom v Atlanti ni mogel spomniti besedil polovice svojih pesmi," pa je zapisal nek drug oboževalec na družbenem omrežju X.

Drake naj bi pogosto prekinjal nastop zaradi "10-minutnih monologov", zaradi česar so bili mnogi razočarani. To pa ni prvič, da se je Drake med turnejo soočil s kritikami. Nedavno je pozabil besedilo Ginuwineove pesmi So Anxious iz leta 1999, ki jo je vključil v svoj nastop.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Vendar pa so Drakova druga dejanja pritegnila oboževalce. Na enem od prejšnjih nastopov je podaril roza torbo Hermes v vrednosti 30.000 evrov. Ob drugi priložnosti je dal 50.000 evrov oboževalcu, ki je porabil denar za pohištvo, da je kupil vstopnico za koncert. Drake bo pred zaključkom turneje še dvakrat nastopil v Miamiju, nato pa sklenil turnejo It's All a Blur v rodnem Torontu.

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

JAZsemTI
30. 09. 2023 17.55
Malo preveč besedila😏
nogutsnoglorry
30. 09. 2023 17.27
kaj bo iz vseh teh zaslepljenih najstnikov, ko bodo odrasli
Artechh
30. 09. 2023 17.10
+2
samo pogledas ga pa je vse jasno
Vlahek
30. 09. 2023 16.01
*raper*😂😂😂😂svaka vam cast
68 ta salamjada
30. 09. 2023 15.44
+0