20°C

Frontman zasedbe Foo Fighters napisal pesem za 10-letno bobnarko

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
STA /A.R. /
KOMENTARJI
1
Dave Grohl, frontman zasedbe Foo Fighters, je napisal pesem za desetletno bobnarko Nandi Bushell iz britanskega Ipswicha. Skladbo je napisal v odgovor na bobnarski izziv, ki ga je postavila na družabnih omrežjih. V pesmi jo je opisal kot najboljšo bobnarko na svetu, ki je "vedno točna".

Nandi Bushell
Nandi BushellFOTO: Profimedia

Nandi Bushell je na Instagramu zapisala, da ne more verjeti, da je nekdanji bobnar NirvaneDave Grohl napisal pesem o njej. "To je tako epsko," je dejala. 10-letna deklica je bobnati začela pri petih letih in se uveljavila na družabnih omrežjih, nastopila je tudi v oddaji The Ellen Showv Los Angelesu in z Lennyjem Kravitzom, ki ji je letos podaril kitaro.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Grohla je prejšnji mesec označila na Instagramu in zapisala, da si želi nekega dne sodelovati z njim. Pozvala ga je k bobnarskemu izzivu, potem ko je odigrala skladbo Everlong skupineFoo Fighters, ki jo je eden od komentatorjev označil za "eno najtežjih skladb na bobnih".

Manj kot dva tedna kasneje se je Grohl odzval z videoposnetkom, v katerem jo je izzval, naj se nauči skladbeDead End Friends superskupine Them Crooked Vultures, ki jo je soustanovil. Zatem pa je čudežni deklici posvetil pesem.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke