Glasba

Gašper Rifelj se vrača na glasbeno sceno

Ljubljana, 13. 02. 2024 20.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Simon Vadnjal, E.M.
Komentarji
2

Gašper Rifelj se po dobrem letu vrača na glasbeno sceno. Glasbenik, ki je zadnje leto in pol posvetil družini, je izdal pesem z naslovom Snežno bela, za katero je posnel tudi videospot. "Pesem predstavlja odlično tematiko v času, ko smo vsi na nek način obremenjeni s socialnimi omrežji in vsem, kar prinaša splet," je ob izidu povedal glasbenik, ki je med drugim razkril tudi svoje načrte za dan zaljubljencev.

Več videovsebin
 • Iz 24UR: Gašper Rifelj z novo pesmijo
  02:00
  Iz 24UR: Gašper Rifelj z novo pesmijo
 • Gašper Rifelj - Snežno bela
  03:48
  Gašper Rifelj - Snežno bela

Gašper Rifelj predstavlja novo pesem z naslovom Snežno bela, ki nosi pomembno in aktualno sporočilo. Govori o dekletu, ki se za voljo sprejetosti v družbi in vplivov družbe prilagodi okolici, vse samo zato, da bi bila sprejeta. Veliko vlogo pri tem imajo tudi družbena omrežja, o katerih veliko ve tudi glasbenik sam.

Naši medijski hiši je zaupal, da je na lastne oči videl, kakšne vplive imajo omrežja, sam pa je njihovo negativno moč spoznal, ko je postal oče. Takrat je namreč spoznal, da ni vse v všečkih in priljubljenosti. "Bistvo življenja je drugje. Da, družbena omrežja morejo obstajati, da ljudje spremljajo tvoje delo, a smisel življenja je drugje."

Glasbenik je za zvezdo videospota določil igralko Majo Martino Merljak, s katero sta v preteklosti že sodelovala. "Že med predstavo mi je veliko pomagala in svetovala, zelo sva se povezala, in ko sem razmišljal o videospotu, sem želel profesionalno igralko in sem pomislil nanjo," je povedal in dejal, da je Maja takoj pristala na ponudbo. "Zelo sem ji hvaležen, ker se je tako angažirala za ta videospot. Počaščen sem, da je prav ona zaigrala v tem spotu."

Gašper Rifelj je v pogovoru za našo medijsko hišo zaupal še, kje in kako bo praznoval valentinovo ter kdo mu bo pri tem delal družbo:

 • Prenosnik Lenovo
 • Garmin ura
 • Wasup sup deska
 • Mitsubishi klima
 • Hisense TV
 • Krovni

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

športnik66
13. 02. 2024 21.19
+1
Tale pa samo od petja nikakor ne more živeti. Res ne vem, kdo bi kupil njegov CD ali šel na njegov koncert. Kaj je njegov osnovni poklic-razvaža pice?
Blue Dream
14. 02. 2024 09.04