Glasba

Gregor Ravnik preoblekel svojo pesem Med nama

Ljubljana, 25. 03. 2024 19.43 | Posodobljeno pred 29 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Lanskoletni zmagovalec Melodij morja in sonca, Gregor Ravnik, je po sedmih letih v novi preobleki izdal pesem, ki je že leta 2017 navdušila občinstvo na omenjenem festivalu. Pesem Med nama se vrača v popolnoma novi preobleki z osveženim aranžmajem, pripravljena, da ponovno osvoji srca poslušalcev.

Najbolj znani zobozdravnik Gregor Ravnik je izdal novo preobleko pesmi z naslovom Med nama. Romantičen videospot so posneli v Postojni in v Trstu. Ravnik, ki je sicer tudi izobražen akademski glasbenik in operni pevec, se z albumom podaja v pop vode.

Gregor Ravnik
Gregor Ravnik FOTO: Arhiv izvajalca

"Med nama je pesem, ki me je popeljala v svet pop glasbe na Melodijah morja in sonca leta 2017. To je bil moj prvi nastop na festivalskem odru in odskočna deska za samostojno pop kariero. Skupaj z Markom Hrvatinom, Dragom Mislejem, Sašom Fajonom smo ga takrat napisali in predstavili v Avditoriju Portorož, za kar sem prejel tudi nagrado za najboljšo interpretacijo," pravi Gregor.

Pevec je februarja ob izdaji albuma zaupal, da je na ta trenutek čakal že vrsto let."Ko smo ustvarjali album Med nama, smo se odločili, da si moja prva pesem z istim naslovom zasluži novo, svežo preobleko, za kar je poskrbel naš producent Miro Buljan in Matija Krečič, ki je napisal nov aranžma za godala. Vesel sem, da je to naslovna pesem, s krasnim besedilom in glasbo. Pesem napoveduje tudi mojo poletno turnejo in nove datume koncertov z bendom ob predstavitvi mojega prvega albuma," je še dodal.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.