Glasba

Hčerka Petra Graša in Hane Huljić prvič v pesmi slavne mame

Zagreb, 22. 12. 2023 14.58 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Alba Grašo že stopa po stopinjah svojih slavnih staršev, Petra Graša in Hane Huljić. Čeprav se leto in pol dni stara deklica verjetno sploh še ne zaveda, sta njena smeh in prepevanje uporabljena v novi pesmi njene mame. Glasbenica se je namreč odločila, da bo sedaj, ko je postala mama, ustvarjala pesmi za otroke, uspavanko, ki jo je nedavno objavila, pa je obogatila kar z glasom svoje male deklice.

Alba Grašo je pod sojem žarometov praktično že od rojstva, saj sta njena starša dva najbolj prepoznavna glasbenika ne le na hrvaški glasbeni sceni, ampak kar na Balkanu. Petar Grašo in Hana Huljić deklice do sedaj še nista pretirano izpostavljala javnosti, pri svoji novi pesmi pa je pevka naredila izjemo.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Hčerka slavnega Tončija Huljića se je namreč odločila, da bo zdaj, ko je postala mama, ustvarjala glasbo za otroke. Pri nedavno izdani uspavanki pa je sodelovala kar s svojo enoletno deklico. Mala Alba se sicer še ne zaveda, da že nastopa v eni od pesmi svoje mame. Hana je uspavanko Gugu Gaga obogatila s smehom in prepevanjem svoje prvorojenke. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Obenem je objavila še pesmi Now close your eyes in Tiho, tiho, kjer pa Albe ne slišimo. Pod vsemi pesmimi je 32-letnica podpisana kot skladateljica in pevka, dve pesmi sta tako v hrvaščini kot angleščini, ena pa samo v angleščini.  

Nedavno so splet preplavile novice, da 47-letni Grašo in njegova žena pričakujeta drugega otroka. Novice o Hanini nosečnosti je sprva zavrnil dedek Tonči Huljić, ki je za hrvaške medije povedal: "Želel bi si več vnukov. Kar se mene tiče, bi bilo to super, ampak nihče okoli mene ni noseč. Vedno pravim, da bi si poleg Albe želel še več vnukov. Zaenkrat še ni, a bodo." Kasneje se je oglasil tudi splitski pevec. "Ne, ne pričakujeva otroka," je zatrdil na enem od svojih koncertov in s tem utišal govorice.  

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Birba
04. 01. 2024 14.22
+1
A boš zapela tudi kaj za njegovo bivšo ...,ker si tudi zasluži da jo opevaš
2fast4
22. 12. 2023 19.46
+4
A sta šla pol na kebab...
Rožice so zacvetele
22. 12. 2023 17.55
+9
Hana Huljić znana mama?????
pacifik2
22. 12. 2023 17.43
+10
Koga to zanima???
marker1
22. 12. 2023 17.08
+9
Koga pa to briga?
Potouceni kramoh
22. 12. 2023 17.03
+11
O avstrijskih šlager pevcih in italjanskih kanconah ter madjarskih segedinih pa nc al kako?