Glasba

Ina Baš predstavlja romantično pesem Ko si bil le moj

Ljubljana, 10. 09. 2018 10.09 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Mlada pevka Ina Baš je po plesnih pesmih zdaj ustvarila čustveno pesem, zanjo pa je posnela tudi spot - svoj prvi. "Želela sem, da me ljudje v prvem spotu spoznajo takšno, kot sem - čustvena in preprosta," je pojasnila. Poglejte si ga.

Mlada pevka Ina Baš predstavlja svoj prvi spot.
Mlada pevka Ina Baš predstavlja svoj prvi spot. FOTO: Menart Records

Čustvena balada Ko si bil le moj je popolnoma nova glasbena zgodba za mlado pevko Ino Baš. Po plesnih ritmih v prvih skladbah Druga in Moj mali, je glasbenica tokrat ustvarila pesem, ki ji je pisana na srce. "Pesem je čustvena prav kot sem sama," je povedala Ina in nadaljevala "Zelo sem hvaležna ekipi, ki je ustvarila tako čudovito pesem. Upam, da jo bodo poslušalci vzljubili prav tako kot sem jo jaz." 

Ina Baš je pesem posnela s preverjeno ekipo glasbenikov s katerimi sodeluje od začetkov glasbene poti. Avtor čutnega besedila je Rok Lunaček, pod glasbeni del se podpisujeta Saša Lendero in Rusko Richie, slednji je skupaj z Alešem Zibelnikom ustvaril tudi aranžma pesmi. 

Poglejte si spot:

"Pesem je posvečena vsem, ki so kdaj slepo ljubili in nato bili razočarani," je o novi skladbi povedala pevka Ina, ki ni mogla prehvaliti in skriti navdušenja nad svojo ustvarjalno ekipo. "Zelo sem vesela, da imam čudovite ljudi okoli sebe," je še povedala.

Pesem Ko si bil le moj je zelo čustvena.
Pesem Ko si bil le moj je zelo čustvena. FOTO: Menart Records

Romantično pesem spremlja tudi videozgodba, ki je nastala pod taktirko produkcijske ekipe Hero Production. "Snemanje videospota je potekalo zelo sproščeno in umirjeno … na trenutke nisem imela občutka, da delamo, temveč da sem na obali in uživam s prijatelji," povedala pevka, ki je med snemanjem kadrov na spolzkih skalah skoraj padla v vodo. Video predstavlja čudovite spomine dveh, ki sta se nekoč ljubila.

Videospot je za Ino zelo oseben, saj je to njeno prvo snemanje videospota. "Želela sem, da je moj prvi uradni video tudi portretni, da me poslušalci spoznajo, takšna, kot sem, čustvena in preprosta."

Ideja za video je nastala že pred samim začetkom snemanja pesmi. "Ujeti sem želela toplino poletja v romantične kadre, saj sem želela ustvariti nežno in čustveno pesem kot tudi video," je še povedala Ina.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Mungos2
10. 09. 2018 11.40
-1
Ja, kdo je pa spet ta ??