Glasba

Je še kaj upanja za Woodstock 50?

New York, 11. 06. 2019 16.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Kot smo že poročali, naj bi festival Woodstock 50 odpadel, ker naj bi se zapletlo pri organizaciji, organizatorji pa so zdaj izgubili še prvotno prizorišče festivala. Še še kaj upanja, da se bo dogodek dejansko zgodil?

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Festival naj bi potekal v New Yorku na hipodromu Watkins Glen International, a so zdaj predstavniki v izjavi zapisali, da se dogodek, ki je bil napovedan med 16. in 18. avgustom, tam ne bo zgodil, kar so potrdili tudi organizatorji CID Entertainment.

"Smo v dogovorih za novo prizorišče, kjer bomo med 16. in 18. avgustom izvedli Woodstock 50 in se veselimo, da vas bomo v prihodnjih tednih obvestili o novi lokaciji, ko bodo vnaprodaj tudi vstopnice," je dejal tiskovni predstavnik Woodstocka.

Organizator je imel težave že vse od najave dogodka, aprila pa se je umaknil primarni finančni partner Dentsu Aegis Network, čemur je sledila vest, da je festival odpovedan. Kasneje so organizatorji izdali izjavo, v kateri so zanikali odpoved, eden od vodilnih organizatorjev dogodka iz leta 1969 pa je za The New York Times povedal, da Dentsu "nima pravice do enostranskega preklica festivala". Dentsu so tudi obtožili odtujitve 15 milijonov evrov iz bančnega računa festivala in da so hujskali glasbenike naj prekinejo pogodbe s festivalom.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V zadnjih mesecih so se pojavili še daljni dvomi o festivalu, prodaja vozovnic pa je bila odložena, saj še vedno niso v prodaji, zasedba The Black Keys pa se je odločila, da ne bo nastopila. Med nastopajočimi naj bi sicer bila imena kot so Jay-Z, The Killers, Miley Cyrus, Halsey in drugi.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

nogutsnoglorry
11. 06. 2019 19.12
+9
kaj bo imel festival razen imena veze z originalom? verjetno nič
CIGU MIGU
11. 06. 2019 20.36
+3
SadButTrue
12. 06. 2019 12.24
+7
....da ne govorimo o kvaliteti nastopajočih zdaj in leta 1969....