Glasba

Jet Black Diamonds predstavili svoj prvi album Sladki problemi

Ljubljana, 24. 04. 2024 22.02 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Alen Podlesnik, E.M.
Komentarji
0

Vipava nam je Sloveniji podarila burjo, odlična vina in pršut pa tudi navihane mlade rockerje Jet Black Diamonds, ki so v torek v razprodanem Kinu Šiška v Ljubljani, predstavili svoj prvi album Sladki problemi. Med občinstvom je bilo slišati vzklike z vseh koncev države, pa tudi številne njihove glasbene prijatelje.

Po letih koncertiranja na festivalih, klubih in gostovanja na koncertih drugih glasbenikov je bil za fante čas, da oboževalcem predstavijo svoj prvi album in njihovi občutki ob tem? "Stres, stres, stres," so se pošalili fantje, ki so na odru vse izpeljali, kot je bilo treba. In s tem so se strinjali tudi njihovi glasbeni kolegi, ki jih opisujejo kot energične, lepe in nadobudne. "Imajo bizarno ime, so pa blazno duhoviti," se je strinjal Jure Longyka. Člana zasedbe Zvita Feltna pa za njih držijo pesti še zaradi enega razloga - vsi prihajajo iz Vipavske doline.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.