Glasba

Justin Bieber presenetil z novico, da se vrača na svetovno turnejo

Los Angeles, 20. 07. 2022 15.02 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Justin Bieber se vrača na svetovno turnejo, ki jo je zaradi zdravstvenih težav nepričakovano prekinil. Glasbenik je prek uradnega profila turneje na družbenem omrežju sporočil, da se turneja z novimi datumi prične konec meseca julija. 28-letnik je turnejo prekinil zaradi diagnoze redkega Ramsay-Huntovega sindroma, zaradi katerega je imel paralizirano desno stran obraza.

Zdravstveno stanje glasbenika Justina Bieberja se je umirilo, glasbenik pa je po nenadni prekinitvi svetovne turneje v začetku meseca junija sedaj sporočil, da se vrača. 28-letniku so takrat zdravniki postavili diagnozo redkega Ramsay-Huntovega sindroma, zaradi katerega desne strani obraza ni mogel premikati, kot kaže, pa se je sedaj stanje normaliziralo, saj se 31. julija vrača na oder na festivalu v Italiji.

Justin Bieber
Justin Bieber FOTO: Profimedia

"Justice Tour! Justin Bieber se konec meseca julija vrača na turnejo. Veseli smo, da se počutiš bolje, in že komaj čakamo, da te vidimo na odru," je zapisala njegova ekipa na uradnem profilu turneje na družbenem omrežju in dodala, da bo njegov prvi nastop 31. julija na festivalu Lucca v Italiji.

Zvezdnik bo nastopil na nekaterih večjih evropskih festivalih, nato pa se bo turneja preselila v Južno Ameriko, Južno Afriko, Srednji Vzhod, Azijo, Avstralijo in na Novo Zelandijo. Podrobnosti o turneji po Združenih državah naj bi bile objavljene naknadno.

Bieber je v začetku junija v videoposnetku, ki ga je delil na družbenem omrežju, sporočil, da je bil diagnosticiran z redkim Ramsay-Huntovim sindromom, ki ga povzroča isti virus kot norice. Obrazna paraliza, ki jo je izkusil tudi 28-letnik, in izguba sluha sta možna zapleta tega sindroma. Glasbenik je takrat nastopal v sklopu svetovne turneje po Združenih državah, preložene datume koncertov, ki niso bili izvedeni, pa bo sporočil naknadno.

Da se zvezdnik počuti dobro, je pred dnevi razkril njegov glasbeni kolega Usher, ki je v nedavnem intervjuju pomiril oboževalce 28-letnika in dejal, da se ta po diagnozi počuti dobro: "Družila sva se na počitnicah in lepo je videti, da ima v času, ko se sooča s tem, podporo svojih oboževalcev in družine," je dejal Usher, ki je leta 2008 Justina Bieberja izstrelil med svetovne zvezdnike.


KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Kufer
20. 07. 2022 21.32
slaba novica.
nutrio
20. 07. 2022 21.31
+1
I can't feel my face when i'm with you...
BuenosAires
20. 07. 2022 19.48
To mi deli!!!!
VR-TRIBE
20. 07. 2022 19.43
+1
Militos
20. 07. 2022 17.52
+3
Tipa vedno zebe v bučo.