Glasba

Justin Bieber znova primoran prestaviti preostanek turneje

Brazilija, 08. 09. 2022 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Čeprav se je Justin Bieber zaradi zdravstvenih težav moral pred štirimi meseci že umakniti s svetovnih odrov, se njegovo zdravstveno stanje znova zapleta. Pevec je po uspešni vrnitvi na svetovno turnejo konec meseca julija nastopal na evropskih odrih, sedaj pa je sporočil, da ima nove zdravstvene težave, zaradi katerih bo še drugič prekinil turnejo, ki nosi naslov Justice.

Justin Bieber je znova prekinil svetovno turnejo, ki nosi ime Justice, tudi tokrat pa razlog tiči v zdravstvenih težavah. 28-letni pevec se je v sredini meseca junija soočil z redko diagnozo Ramsay-Huntovega sindroma, ki ga povzroča isti virus kot norice, ta pa je paraliziral desno stran njegovega obraza. Zvezdnik se je pred enim mesecem znova vrnil na koncertne odre, sedaj pa sta ga premagali izčrpanost in izgorelost.

Justin Bieber
Justin Bieber FOTO: Instagram

Bieber je preko ameriškega tabloida TMZ sporočil, da so preostali datumi zaenkrat odpovedani: "Pred časom sem javno spregovoril o svojem boju z diagnozo Ramsay-Huntovega sindroma, zaradi katerega je bil moj obraz delno paraliziran. To je bil tudi razlog, zakaj nisem nastopil na vseh koncertih severnoameriške turneje. Po počitku in posvetu s svojimi zdravniki, družino in ekipo sem nadaljeval s turnejo po Evropi. Nastopil sem na šestih koncertih, a je to zahtevalo svoj davek. Pretekli vikend sem nastopal na festivalu Rock In Rio, za Brazilce pa sem pustil dušo na odru."

"Po koncertu me je dotolkla izčrpanost, ki me je opomnila, da moram zdravje postaviti na prvo mesto. To je tudi razlog, da si bom privoščil še nekaj premora od turneje. Z mano bo vse v redu, a potrebujem nekaj časa za počitek in okrevanje. Bil sem zelo ponosen, da sem lahko svetu prenesel sporočilo turneje. Hvala za vaše molitve in podporo skozi te težke čase," je še dejal Bieber.

Pevec je v začetku junija v videoposnetku, ki ga je delil na družbenem omrežju, sporočil, da je bil diagnosticiran z redkim Ramsay-Huntovim sindromom, ki ga povzroča isti virus kot norice. Obrazna paraliza, ki jo je izkusil tudi 28-letnik, in izguba sluha sta možna zapleta tega sindroma. Glasbenik je takrat nastopal v sklopu svetovne turneje po Združenih državah. Le nekaj dni pozneje je svojim oboževalcem zagotovil, da se je njegovo zdravstveno stanje že izboljšalo, pri tem pa mu je pomagala tudi vera.

  • 9
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.