Glasba

Kingstoni praznovali 30 let delovanja: To ni kratka avantura

Idrija, 25. 06. 2024 18.02 | Posodobljeno pred 23 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Polona Zoja Jambrek, K.A.
Komentarji
1

Dan pred našim skupnim rojstnim dnevom, torej pred dnevom državnosti, so slavili tudi v Idriji. Pod sloganom Cela Idrija nori je skupina Kingston namreč praznovala tri leta manj kot Slovenija, in sicer jubilejnih 30 let delovanja na glasbeni sceni. Obiskovalce so popeljali na glasbeni sprehod skozi paleto svojih hitov, ki so množico pod odrom spodbudili, da je z njimi norela od začetka do konca in prepevala vse njihove uspešnice.

Dan, preden je Slovenija na torti upihnila 33 svečk, je bilo veselo tudi v Idriji. Tam so namreč praznovali člani skupine Kingston. Pod sloganom Cela Idrija nori so skupaj s svojimi zvestimi oboževalci, ki jih podpirajo že 30 let, prepevali številne uspešnice svojega glasbenega opusa."To je neka posebna stvar, da uživamo in smo vsi enako stari, torej 30 let," je navdušeno povedal pevec Reno Čibej. Kot so priznali fantje, si na začetku niso predstavljali, da se bodo na sceni obdržali toliko časa, a jim je uspelo. "Ko smo leta 1994 začeli v eni od idrijskih dvoran, verjetno ni nihče razmišljal o tem, da bo ta zgodba trajala toliko časa. Takrat smo gledali samo na to, da se imamo fajn, da uživamo in mislim, da to absolutno ni bila samo naša kratka avantura," je povedal Dare Kaurič

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Pogastar
25. 06. 2024 20.51
-1