Glasba

Majo Keuc na odru spremljal prav poseben gost

Kranj, 04. 07. 2024 20.48 | Posodobljeno pred 13 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Eva Mavrič, Alen Podlesnik, K. Z.
Komentarji
2

Medtem ko julij mnogi izkoristijo za pobeg na lepše, je Maja Keuc vroč mesec izkoristila za koncertno turnejo po Sloveniji. Včeraj je v svojo dnevno sobo, kot pravi odru, povabila obiskovalce grajskega dvorišča Khislstein v Kranju. Simpatična Štajerka je zapela pesmi z albuma Sončnice, na odru pa se ji je poleg benda pridružil še poseben gost.

Maji Keuc se je na odru v Kranju pridružil prav poseben član, njen kuža. "Svoja prva štiri leta je preživel ob vsakodnevnih vajah mojega fanta, ki je bobnar, tako da če je to preživel ... Saj si ga videl, on spi na odru vmes, ko vse hrešči," je o kužku, ki jo je spremljal, povedala pevka, na vprašanje, ali je to pač glasbeni pes ali je samo naglušen, pa je v smehu odgovorila: "To se tudi mi sprašujemo. Sliši zelo dobro, ko ga pokličem za hrano, ko pa požre kaj takšnega, kar ni najboljše zanj, pa se naredi neumnega, tako da kar dobro sliši, očitno."

Pevka sicer v teh dneh predstavlja svoj novi album, ki ga je poimenovala Sončnice. "Nekaj najlepšega je, ko vidiš, da ljudje pojejo tvoje komade in so to zares preposlušali. Mi pa zelo veliko pomeni, da pridejo tudi ljudje, ki še niso slišali albuma, pa vseeno pridejo," je povedala Maja in o kulisi dejala: "Pravim, da nosim svojo dnevno sobo s seboj, ker so te lučke, tepihi in starinski radii in vse to, ker si želim pričarati toplino, ki jo zame imajo Sončnice."

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Delavec_Slo
04. 07. 2024 21.49
-1
In, slo razpada, pomemben pa je pes!
Nace Štremljasti
04. 07. 2024 21.38
-1
dober da je pripeljala psa so vsaj ljudje nekaj videli,kjer petje je samo javkanje ter stokanje