Glasba

Maraaya na svoja največja koncerta povabila Talente iz 10. sezone

Ljubljana, 09. 04. 2024 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Slovenija ima talent je šov, ki uresničuje sanje ter daje priložnosti. In pred talenti nove, 10. sezone je priložnost življenja. Marjetka Vovk in Raay, ki veljata za enega najuspešnejših glasbenih tandemov pri nas, Maraaya, sta namreč najavila, da marca 2025 v Hali Tivoli in Dvorani Tabor pripravljata veliki Spektakel z ljubeznijo, z njima pa si bodo oder delili tudi talenti iz letošnje sezone Slovenija ima talent!

Raay in Marjetka Vovk sta ob svoji 20. obletnici ljubezni in njunega delovanja v glasbi lani začela prvo koncertno turnejo zgodbe Maraaya in po več mesecev vnaprej razprodala številne koncerte po Sloveniji. Ob desetletnici obstoja glasbene zgodbe Maraaya sta najavila njuna največja koncerta do zdaj: v ljubljanski Hali Tivoli, 29. marca, in v mariborski Dvorani Tabor, 8. marca prihodnje leto. "Vsako stvar, ki se je lotiva, delava z ljubeznijo. Zato bo to Spektakel ljubezni, kjer bova skozi najine pesmi, ki so našle mesto v srcih poslušalcev, prvič v taki meri vključila ples, gibanje, umetnost, jim dodala še večjo dimenzijo s pomočjo najrazličnejših točk. Med talenti letošnje sezone in nekaterimi izjemnimi talenti prejšnjih sezon bova poiskala tiste, ki bodo na najinih koncertih s svojimi talenti zaživeli pred večtisočglavo množico. Z gosti in udeleženci šova Slovenija ima talent, verjameva, da bomo spisali eno največjih in najlepših koncertnih zgodb prihodnjega leta," obljubljata.

Raay in Marjetka Vovk sta ob svoji 20. obletnici ljubezni in njunega delovanja v glasbi lani pričela prvo koncertno turnejo zgodbe MARAAYA.
Raay in Marjetka Vovk sta ob svoji 20. obletnici ljubezni in njunega delovanja v glasbi lani pričela prvo koncertno turnejo zgodbe MARAAYA. FOTO: POP TV

Letošnji talenti del koncerta v Hali Tivoli in Dvorani Tabor

Marjetka in Raay sta zelo tesno povezana s šovom Slovenija ima talent, saj je Marjetka žirantka že od leta 2015, kar nekaj njunih varovancev pa se je prvič predstavilo ravno na tem odru. "Velikokrat so bili nastopajoči talenti tema pogovora ob najinih jutranjih kavah," priznavata Marjetka in Raay in prav zato sta se odločila, da letos talentom omogočita nastop, ki lahko spremeni njihovo življenje. "Včasih je le nastop v oddaji izjemna odskočna deska, četudi brez pravega rezultata. Pot je pomembnejša od kratkoročnega cilja. A če svojo zvezdo skrivaš za zaprtimi vrati, ne bo zažarela niti na odru talentov, niti kje drugje. Luka Basi, Rok Piletič, Anej Piletič, Nika Zorjan, Isaac Palma in mnogi drugi ... Brez talentov se naše poti ne bi prekrižale," je povedal Raay, ki je eden najbolj uspešnih slovenskih managerjev in producentov.

Letošnji talenti bodo lahko del koncerta v Hali Tivoli in Dvorani Tabor
Letošnji talenti bodo lahko del koncerta v Hali Tivoli in Dvorani Tabor FOTO: POP TV

Še nikoli tako pozorno in tako zares v lovu za različnimi talenti

"Seveda sem vsa leta z enim očesom spremljal talente, a še nikoli tako ob blizu in tako zares," priznava Raay in dodaja, da bosta tokrat pozorno spremljala, koga lahko le nekaj mesecev po končanem šovu postavita pred večtisočglavo množico. "Biti del te zgodbe ne pomeni samo možnosti nastopa na velikem odru Slovenija ima talent, ampak začutiti tudi čarovnijo glasbenega sveta na odrih velikih dvoran, o katerih nekateri sanjajo vse življenje," dodajata.

A ne ciljata le na pevce, saj je svet šovbiznisa širok. Marjetka in Raay želita namreč ustvariti šov, na katerega bosta pripeljala tudi plesalce, akrobate in umetniške točke. Že zdaj pa vesta, da bota vključila tudi talente preteklih sezon. "Toliko prekrasnih talentov smo že videli, da se izjemno veseliva ogleda preteklih sezon in novih idej, ki bodo še dodatno obogatile najina spektakla, ne izključujeva pa tudi snemanja dueta, niti novih karier," pojasnjujeta.

Prijave za Slovenija ima talent se še niso zaključile!
Prijave za Slovenija ima talent se še niso zaključile! FOTO: POP TV

Prijave za Slovenija ima talent se še niso zaključile! Produkcija je globoko v lovu za novimi talenti in obljublja, da bo letošnja, okrogla 10. sezona, sezona slavja, zabave in nepozabnih točk. Vse, ki želijo prižgati svojo medijsko zvezdo in stopiti na oder največjega šova v Sloveniji, pozivajo, da se prijavijo na spletni strani slovenijaimatalent.si, saj bodo samo še trije predizbori, naslednja bosta v soboto, 20. aprila, in v nedeljo, 21. aprila, maja pa se prijave zaključijo!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Lepinja
10. 04. 2024 20.06
Komaj čakam. Obožujem njuno glasbo, ki sodi v sam vrh.
Sickk 2
09. 04. 2024 13.36
'Povabila' kot zastonj al so mogl platit k usako stvar dons, jer nema vise djabe ni kod stare babe..
Anion6anion
09. 04. 2024 11.20
+1
Saj jih mora , drugače bo prazno.
BrainDance
09. 04. 2024 10.56
+1
Da bo vsaj neki ludi :D
kala 09
09. 04. 2024 10.44
+1
rogla
09. 04. 2024 09.56
+0
Nič kaj prida!
simc167
09. 04. 2024 08.58
+6
BakaŽvaka
09. 04. 2024 08.41
+4
Medij pretirava z presežniki. Ko se jih spomnim iz časov Turbo Angels al kwa so bli, mi gre na kozlanje. Če si 1x za en kupček, se te ta prime za celo življenje.
Delavec_Slo
09. 04. 2024 08.41
+9
To pa je novica-a se spet ločujeta?
Grdoba
09. 04. 2024 08.23
+7
Ko si en avtor in njegova punca prisvojila cel TV projekt v svoj profit...tudi tole je oblika korupcije ..
expost
09. 04. 2024 08.32
-4
Zakaj korupcija? To je del tega posla in t.i. sodniki zagotovo nimajo konkurenčne klavzule v zvezi s tem, sicer bi že letele tožbe. Ko se talent postavi na oder (in če je perspektiven in dober), z njim lahko sodeluje praktično vsak producent, ki pač ponudi primerne pogoje.
BrainDance
09. 04. 2024 10.58
+1
expost drži, ampak če te ne izbere ray je bolj da greš v mcdonalds delat :D