Glasba

Mark Hoppus hvaležen, da se lahko spet ukvarja z glasbo

Los Angeles, 01. 02. 2022 10.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
K. Z., D.G.
Komentarji
1

Glasbenik Mark Hoppus je pripravljen, da znova zaplava v glasbene vode. Basist in spremljevalni pevec skupine Blink-182 je junija 2021 s svojimi sledilci delil novico, da je zbolel za rakom, z njimi pa je delil tudi novice o poteku zdravljena. 49-letnik je septembra sporočil veselo novico, da je bolezen premagal, sedaj pa je oboževalce razveselil z izjavo, da se počuti odlično in je že začel ustvarjati glasbo.

Mark Hoppus se vrača v glasbene vode. Glasbenik, ki si bo leto 2021 zapomnil tudi po tem, da je premagal raka, je svoje oboževalce razveselil z novico, da se vrača v glasbene vode. Na družbenem omrežju Twitter je sporočil, da je hvaležen, da ima znova navdih za pisanje besedil, pevka Avril Lavigne pa je pred kratkim razkrila, da je Hoppus sodeloval tudi pri njenem novem albumu, ki bo izšel čez nekaj dni.

Mark Hoppus
Mark Hoppus FOTO: Instagram

"Želel sem vam povedati, da sem sem zelo hvaležen, da sem spet našel navdih in da si lahko sam pri sebi rečem: 'Oh, tole pa je čudovita ideja za besedilo pesmi. Moram si jo zapisati.' Tega nisem začutil že osem mesecev," je zapisal v objavi. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zvezdnik je prebolel vrsto raka, ki jo je imela pred leti tudi njegova mati, zdravniki pa so mu difuzni veliki B-celični limfom v četrtem stadiju odkrili v začetku leta 2021. Gre za vrsto raka, ki se pojavi v belih krvnih celicah in lahko tvori tumorje po vsem telesu. Je eden najpogostejših podtipov Nehodgkinovega limfoma.

Hoppus je v začetku decembra priznal, da je diagnozo javnosti razkril po pomoti – fotografijo s kemoterapije, ki jo je delil na družbenem omrežju Instagram, je želel deliti z le nekaj najožjimi prijatelji, ki so bili z njegovim zdravstvenim stanjem že seznanjeni. A kot je še povedal, mu je po začetnem šoku odleglo, prav njegovi oboževalci in znanci pa so mu s pozitivnimi mislimi pomagali premagovati bolezen. 

To mu je septembra tudi uspelo, v objavi na družbenem omrežju pa je takrat zapisal: "Pravkar sem bil pri svojem onkologu, ki mi je povedal, da sem premagal raka. Hvala Bogu in vesolju, prijateljem in družini ter vsem, ki ste mi bili v oporo, za prijaznost in ljubezen." Dodal je, da bo moral še nekaj let na vsakega pol leta na kontrolni pregled, na katerem bodo preverili, da se bolezen ni vrnila. 

 

  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

hrvat_Ante
01. 02. 2022 11.23
+3