Glasba

Martina Majerle znova nastopila v Ljubljani: To je bil koncert za dušo

Ljubljana, 04. 07. 2024 14.03 | Posodobljeno pred 13 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Martina Majerle je na slovenski glasbeni sceni že dobro poznano ime. Pred 15 leti nas je z zasedbo Quartissimo celo zastopala na Evroviziji, spremljali pa smo jo tudi v našem šovu Znan obraz ima svoj glas. Postavna Hrvatica ima Slovenijo zelo rada, a pri nas ne nastopa pogosto, zato ob redkih koncertnih priložnostih še toliko bolj uživa. Nedavno je tako pričarala čudovit dalmatinski večer obiskovalcem v Ljubljani.

Martina Majerle v Sloveniji resda ne nastopa pogosto, a takrat, ko nas obišče, postavna Hrvatica še toliko bolj uživa. "V Ljubljani so me ljudje vedno zelo veseli in prav zato se tudi sama res rada vračam v prestolnico," je navdušena nad našim mestom pevka, ki bo letošnje poletje preživela na odrih. 

Martina Majerle je znova nastopila v Ljubljani.
Martina Majerle je znova nastopila v Ljubljani. FOTO: Arhiv izvajalca

Nedavno se je tako ponovno mudila v Ljubljani, kjer je obiskovalcem pričarala pravi dalmatinski večer, v katerem je uživala tudi sama. "Zelo sem navdušena nad tem čudovitim večerom, večerom dalmatinskih in italijanskih pesmi, ki sem ga doživela tu. To je bil koncert za dušo," je zaupala po koncertu in dodala, da si je že dolgo želela pričarati tak večer poslušalcem v Sloveniji. Nastopila je z devetčlansko spremljevalno zasedbo pod vodstvom Gorana Rukavine.

Glasbenica, ki nas je leta 2009 z zasedbo Quartissimo zastopala na Evroviziji, spremljali pa smo jo tudi v našem šovu Znan obraz ima svoj glas, je dobro poznano ime tako med slovenskimi kot hrvaškimi poslušalci. Pogosto kot spremljevala vokalistka nastopa pri številnih balkanskih glasbenikih, kot so Teresa Kesovija, Doris Dragović, Zdravko Čolič, njen glasbeni talent pa je cenil tudi pokojni Oliver Dragojević, s katerim je nastopala na številnih prestižnih odrih po Evropi, pa tudi na turnejah po Ameriki in Avstraliji.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.