GLASBA

Nastja Gabor predstavlja novo poletno uspešnico V najlepše kraje

Ljubljana, 23.06.2022, 18:58 | Posodobljeno pred 3 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Pevka, ki se je to sezono odlično predstavila v oddaji Znan obraz ima svoj glas, je takoj po zaključku šova zavihala rokave in posnela novo pesem ter skladbi dodala tudi video podobo, ki nas odpelje v najlepše kraje, polne ljubezni in strasti. Nastal je videospot z naslovom V najlepše kraje, ki najavlja dolgo, vroče poletje.

Pesem Nastje Gabor z naslovom V najlepše kraje govori o trenutkih, ko dva postaneta eno.  Ko se pogledata v oči in med njima zagori od strasti in ljubezni. V tem norem tempu si je prav čarobno vzeti skupne trenutke in negovati ljubezen. Prav poletje je najbolj sproščen letni čas, ko lahko še več časa preživimo z ljubljeno osebo. Nastja ob tem pravi: ''Naj tudi letos nastanejo novi spomini, najlepši kraji in najlepši trenutki za vse, ki se imate radi".

Nastja Gabor
Nastja GaborFOTO: osebni arhiv izvajalke

V videospotu igra simpatični Nino Miklavec. Pevka je tako pojasnila: "Nino je moj prijatelj že dolgo časa in zato sem se odločila, da nastopiva kot par v videospotu. Do sedaj sem vedno, če sem igrala vloge v spotih, nastopala s prijatelji ali prijateljicami. Tako je vzdušje sproščeno, veliko se nasmejimo in imamo lepe spomine na snemanja."

Za melodijo in besedilo sta poskrbela duo Maraaya. Pod besedilom je podpisana Marjetka Vovk, pod glasbo in melodijo Raay, pod aranžma pa sta se podpisala Domen Hudrap in BaLu Music.

Videospot je posnet na otoku Pag, ki je Nastji zelo pri srcu. Na otok se je odpravila s preverjeno ekipo Neo Visuals, s katero je sodelovala že pri svojih prejšnjih spotih. Pesem V najlepše kraje je odlična popotnica za vroče poletne noči, ki bodo za Nastjo delovne, saj jo čaka polno poletje glasbenih nastopov.

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.