Glasba

Nika Zorjan o novi pesmi: Če čutiš, da je nekaj zate prav, potem to ni napaka

Ljubljana, 08. 04. 2024 18.46 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
K.A., Simon Vadnjal
Komentarji
9

Kadar vklopimo srce in odklopimo razum, se zgodi, da se zaradi naših odločitev pojavijo ljudje, ki nam govorijo, da so naše odločitve napačne, pravi Nika Zorjan, ki se je prav 'napačnih' odločitev dotaknila v novi pesmi z naslovom Napaka. Prepričana je namreč, da če mislimo, da je za nas prav, to ni napaka. Bistvo pesmi ji je v videospotu pomagal ujeti igralec Tine Ugrin, s katerim sta se tako ujela, kot bi se poznala že dolgo, zaradi nekoliko neobičajnih oprav pa so snemanje raje opravili v Budimpešti.

Več videovsebin
  • Iz 24UR POPOLDAN: Napaka Nike Zorjan
    01:52
    Iz 24UR POPOLDAN: Napaka Nike Zorjan
  • Nika Zorjan - Napaka
    03:01
    Nika Zorjan - Napaka

Nika Zorjan je prepričana, da je v življenju včasih treba odklopiti razum in slediti svojemu srcu ter občutkom. In četudi se nekaterim ljudem naše kasnejše odločitve zdijo napačne, je pomembno, da se z njimi ne obremenjujemo, če mislimo, da so pravilne za nas. "V življenju se včasih zdi, da so nekatere naše odločitve kljub vsemu razumu, ki ga premoremo, drugačne, kot bi jih ljudje pričakovali od nas. Nenehno se dogajajo napake, ki so vsaj za nas najbolj pravilna odločitev, kljub temu, da jih morda okolica ne odobrava," je razložila o svoji novi pesmi, ki nosi naslov Napaka. Kakšen pa je seznam njenih napak? "Se bom izgovorila z besedami svoje pesmi. Če čutiš, da je to, kar narediš, prav zate, je lahko še tako velika napaka, neka stvar, ki je dobra zate. Napaka je lahko ljubezen," je zaupala. 

Nika Zorjan je prepričana, da je v življenju včasih treba odklopiti razum in slediti svojemu srcu ter občutkom.
Nika Zorjan je prepričana, da je v življenju včasih treba odklopiti razum in slediti svojemu srcu ter občutkom. FOTO: NEO VISUALS

V videospotu pesmi njeno 'napako' igra mladi igralec Tine Ugrin. "To je fino, ko si pevka in si za soigralce lahko izbereš lepe fante. Med nama s Tinetom je bila zelo dobra energija in čeprav sva se spoznala šele na prizorišču, sem imela občutek, da se že zelo dolgo poznava. Je zelo fajn fant, srčen in zelo dobro sem se počutila ob njem,"  je vesela Nika, ki v videu skozi romantično, hudomušno, na prvi pogled nekoliko neobičajno razmerje para prikazuje prav tako pot. Nad njenim igralskim talentom je bil navdušen tudi Primorec, ki trenutno snema prvi slovenski vestern, spoznali pa smo ga kot Tiborja v seriji Gospod Profesor in Jona v filmu Gepack. "Škoda, da se nisva prej spoznala, ker drugače bi bila lahko z mano v novem filmu," se je pošalil mladi igralec. 

Glasbenica je spot za novo pesem snemala v Budimpešti, za to lokacijo pa se je odločila iz prav posebnega razloga. "En del sem snemala v natikačih in zavita v brisačo, zato smo šli raje v tujino, saj me ljudje ne poznajo in me niso čudno gledali. Čeprav priznam, da so nas tudi tam gledali začudeno, saj niso razumeli, kaj se dogaja," je v smehu povedala in dodala: "Bilo je zelo zabavno. Prav zato si bom ta videospot zapomnila za vse večne čase."

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

printer
08. 04. 2024 21.30
+4
Je pa ja rekla, da se umika iz javnega in glasbenega življenja...še ne dolgo nazaj...hmmm, dinarckov je sfalilo oz. nekateri ne znajo ziveti brez pozornosti in všečkov. To drugo bo bolj verjetno, ker v Slo živeti od muzike je bolj malo verjetno...
panamera
08. 04. 2024 21.21
+4
Človek vse naredi samo ,da ni treba nič delat.....kr neki vsi bluzijo nekam ...tam....v....3....itd
djeki66
08. 04. 2024 21.11
+0
Zelo lep komad
Odgovor_je_enak_prejšnjemu
08. 04. 2024 20.15
+1
Prav zato si bom ta videospot zapomnila za vse večne čase." Verjetno bo edina.
soxx
08. 04. 2024 20.04
+5
Postavco pa ma pa hudo, ta Zorjanca...
Kollerik
08. 04. 2024 19.33
+7
Kera je zdaj to??
djeki66
08. 04. 2024 21.10
+1
Verus Clavis
08. 04. 2024 19.17
+10
Non-stop en in isti takt, en in isti pristop, eno in isto zvijanje, predvsem pa nikoli v povezavi z resničnim življenjem, v katerem so dekleta vsej prej kot romantična.
shadow_777
08. 04. 2024 19.28
-5