Glasba

Parvani Violet z novo skladbo želi popeljati do raja

Mozirje, 29. 09. 2022 19.02 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
E.M., Simon Vadnjal
Komentarji
5

'Do raja' je naslov nove skladbe Veronike Steiner, ki ustvarja pod umetniškim imenom Parvani Violet. Pevka, avtorica in multiinštrumentalistka, ki z novim projektom stopa v vode R&B glasbe, je navdih za skladbo črpala iz Perzefone, grške boginje podzemlja in pomladi.

Veronika Steiner, 24-letna Mozirjanka, ki ustvarja pod umetniškim imenom Parvani Violet, je pevka, avtorica in multiinštrumentalistka. Slovensko občinstvo jo je prvič spoznalo v šovu Slovenija ima talent leta 2018, kjer je zapela tudi na finalnem odru. V lanskem letu je izdala pesem z naslovom Ko te vidim, kateri je dodala tudi videospot. Za pesem, ki jo je napisala sama, je posnela tudi štiri različne inštrumente.

Tokrat se Parvani Violet predstavlja s svojim slovenskim R&B prvencem, pri katerem je sodelovala s tandemom, ki ga sestavljata avtorja glasbe in producenta Kevin Koradin in Clifford Goilo. Z novo skladbo si Parvani želi, da vas z romantičnim besedilom in zapomljivo melodijo popelje, tako kot pravi tudi naslov pesmi: Do raja.

Navdih za pesem je glasbenica črpala iz Perzefone, grške boginje podzemlja in pomladi. Potem ko je pri Hadu zaužila granatno jabolko, je predsedovala dvema kraljestvoma – pol leta pod, preostanek nad zemljo. "Tudi mi lahko uživamo v obeh svetovih iluzij in resnice ter se jima v celoti predamo," je pojasnila 24-letnica, ki je videospot za pesem posnela v lastnem scenariju, kostumografiji, ličenju in režiji. 

Za videoprodukcijo sta poskrbela Luka Černe in Ajda Podgoršek, za set, osvetljavo in fotografijo Filip Brinjovec ter za asistenco pri ličenju in frizuri Eva Skok. Videospot je posnet v Kulturnem domu Mozirje in v Mozirskem gaju.

"Gre za zavedanje, da nas druga oseba dojema skozi svoj filter pričakovanj in prepričanj. Mi to sprejmemo; do neke mere nam njihova iluzija celo ugaja. Verjamemo, da nas ravno njihova predstava o nas lahko popelje tja, kamor sami sicer ne bi šli. O odnosu si ne delamo utvar; uvidimo ga za takšnega, kot je minljivega ter ga užijemo v celoti," je še povedala o novem projektu.

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

komercialka
30. 09. 2022 11.04
Veronika Steiner alias Parvani Violet , navdhnjena s Perzefone: s tole svolo glasbo ne boš ravno uspela po mojem. Namesto pretehtanega izbiranja nenavadnih imen in čudaških navdihov, si raje poišči kakšen drug hobi, kjer je kaj več talenta. Namig: menda na savinjskem koncu primankuje narodno -zabavnih pevk? Poizkusi...
komercialka
30. 09. 2022 10.57
Veronika Steiner alias Parvani Violet, navdihnjena od Perzefone. Tole z muziko se ti žal ne bo najbrž nikoli izšlo. Bolje bi bilo, če bi si namesto pop glasbe in izmišljevanja norih imen raje poiskala kak drug hobi. Menda v savinjskem koncu primankuje narodno zabavnih pevk...
komercialka
30. 09. 2022 10.29
Veronika Steiner alias Parvani Violet aka Perzefona. Tale tvoja muzika ni ravno za javno predvajanje. Namesto nadizvirnega izbiranja imen in navdihov, bi bilo bolje razmisliti o svojih morda trugih talentih. Le tako boš lahko prišla do raja.
_5rca_
29. 09. 2022 20.41
Dragon_13
29. 09. 2022 20.10
+2
A ni znala odpret only fans računa??