Glasba

Pevcu spodrsnilo na telefonu oboževalca: Moj odvetnik vas bo poklical

Vancouver, 22. 04. 2024 17.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Luke Bryan je na nedavnem nastopu doživel nerodno situacijo. Pevcu je namreč spodrsnilo na telefonu oboževalca in pristal je na zadnji plati. K sreči jo je odnesel brez poškodbe, o nezgodi pa se je hitro pošalil. Videoposnetek padca je hitro zaokrožil po spletu.

Country pevec Luke Bryan je nedavno nastopil na koncertu v kanadskem mestu Vancouver, kjer se je pobližje spoprijateljil z odrom. Pevcu je namreč spodrsnilo na telefonu, ki ga je na oder vrgel oboževalec.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Na videoposnetku, objavljenem na družbeni platformi YouTube, je moč videti, kako je pevcu spodrsnilo in kako je pristal na zadnji plati, se pričel smejati in hitro sporočil, da je v redu. "Moj odvetnik vas bo poklical," se je še pošalil in občinstvo vprašal, ali so padec ujeli v objektiv. "Potrebujem nekaj viralnega in to je viralno."

Eden od oboževalcev mu je na oder pomolil telefon s posnetkom in pevec si je skupaj z občinstvom še enkrat ogledal padec. Njegov smisel za humor je prejel bučen aplavz občinstva.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

2fast4
22. 04. 2024 21.58
+2
Se dobro da si ni rivca razbil...
Dimitry Krol
22. 04. 2024 20.44
+4
Hvala za to nadvse pomembno google translate novico
VplivnežDaTeKap
22. 04. 2024 18.00
+4