Glasba

Pevec Ansambla Stil na nastopu pred številnim občinstvom zgrmel z odra

Ljubljana, 06. 07. 2022 21.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Člani Ansambla Stil imajo v teh dneh polne roke dela, saj je poletna sezona nastopov v polnem teku, pred kratkim pa so izdali še novo pesem z naslovom Daj daj daj, s katero na veselicah že razveseljujejo svoje oboževalce. Na enem od dogodkov pa je ravno med izvajanjem priljubljene skladbe prišlo do neljubega dogodka. Nerodno je z odra padel njihov pevec Gašper.

Ansambel Stil
Ansambel Stil FOTO: Matic Gabriel

Ansambel Stil je v preteklem vikendu zabaval občinstvo na Gorenjskem. Njihov zadnji nastop pred razgreto publiko pa ni minil popolnoma brez zapletov. Ravno med igranjem njihove najnovejše pesmi z naslovom Daj daj daj se je njihovemu pevcu Gašperju Jazbecu pripetila nezgoda, ki bi se lahko končala precej slabše.

Pri koncu pesmi se je Gašper pripravljal na zaključni skok, ki ga navadno izvede, pri tem pa narobe ocenil velikost odra. Namesto uprizoritve skoka so oboževalci videli njegov padec z odra, pri katerem je marsikomu zastal dih, saj je Gašper padel s precejšnje višine in to na hrbet, ki mu je v preteklosti že povzročal težave.

Ostali člani ansambla so mu prihiteli na pomoč in mu pomagali nazaj na oder. Gašper je seveda takoj nadaljeval z nastopom, kar je za vse pomenilo veliko olajšanje. Veseli, da se ni zgodilo kaj hujšega, se člani Ansambla Stil že veselijo naslednjih nastopov, na katerih pa bodo bolj pozorni na svoje korake na odru.

Pesem Daj daj daj, s katero bodo v poletnih mesecih zabavali občinstvo, je v zelo kratkem času presegla 100 tisoč ogledov na portalu YouTube. 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

komercialka
08. 07. 2022 12.16
Slovenski in hrvaški zabavljači - umetniki nam iz dneva v dan prikazujejo novo odrsko disciplino, ki bo dokočno izrinila stage diving. Punk is dead, naj živi odrska padavica. 😂😂😂
majda50
07. 07. 2022 08.01
+5
Alkohol jim je idol. Sej pri taki muziki ga je treba dat na zob da zdržis!
zani10
06. 07. 2022 21.49
+4
a je spet zacel pit?
antar
06. 07. 2022 21.42
+2
Zadnje čase pa pevci kar naprej padajo z odrov.