15°C

Pevka Buryana z novim videospotom za pesem Bonnie & Clyde

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
P.Z. /
KOMENTARJI
7
Danijela Burjan, ki je javnosti znana pod umetniškim imenom Buryana, se predstavlja z novim videospotom. Mlada pevka je tudi med pandemijo ustvarjala nove pesmi, posnela pa je tudi video izdelek za pesem Bonnie & Clyde. Pravi, da se že veseli vrnitve na glasbene odre in trenutka, ko bo občinstvu predstavila sveže skladbe.

Nekdanja zmagovalka izbora Miss Earth Slovenije, je zaljubljena v glasbo. Čeprav je v preteklih mesecih na glasbenem področju zaradi pandemije koronavirusa vladalo zatišje, pa mlada pevka ni počivala. Buryana je ta čas izkoristila za umetniško ustvarjanje in priprave na koncerte ter nastope, ki jih že nestrpno pričakuje. Ko bo glasbena scena ponovno oživela, bi svoje poslušalce želela presenetiti z novostjo, zato je za potrebe koncertiranja v živo ustanovila tudi Buryana band.

Buryana je zablestela v novem videospotu 'Bonnie & Clyde'
Buryana je zablestela v novem videospotu 'Bonnie & Clyde'FOTO: Arhiv izvajalke

Sama pravi, da želi v trenutnih negotovih časih ostati pozitivna in v tem obdobju zaključiti čim več obveznosti, predvsem študijskih, da se bo kasneje lahko v miru posvetila svoji glasbeni karieri. V pripravi sta že dve novi skladbi, ki ju bo v kratkem posnela s producentom Millom, s katerim je že sodelovala pri skladbi Zadnjikrat oziroma Pretend. Vsekakor pa so vse nadaljnje poteze odvisne od razmer, ki jih bodo narekovali ukrepi proti širjenju covid-19, ki je na žalost omrtvičil dogajanje v glasbeni industriji.

Manekenka ter pevka se že veseli trenutka, ko se bo lahko vrnila na glasbene odre.
Manekenka ter pevka se že veseli trenutka, ko se bo lahko vrnila na glasbene odre.FOTO: Arhiv izvajalke

PREBERI ŠE
Buryana v akustični preobleki

Buryana je za skladbo Bonnie & Clyde posnela atraktiven videospot, v katerem se je pojavil tudi aktualni Mister Slovenije Simon Blaževič.