Glasba

Po napovedi Simpsonovih: Cypress Hill bodo nastopili z Londonskimi simfoniki

London, 28. 03. 2024 13.04 | Posodobljeno pred 27 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
STA, K. Z.
Komentarji
2

Ameriška hip hop skupina Cypress Hill bo poleti nastopila z Londonskim simfoničnim orkestrom (LSO). "Navdušeni smo, da bomo nastopili z Londonskim simfoničnim orkestrom na tako prestižnem prizorišču, kot je Royal Albert Hall," je v izjavi povedala skupina. Koncert bo 10. julija, o njihovem skupnem nastopu pa so se že pred leti pošalili Simpsonovi.

Skupni nastop legendarne skupine Cypress Hill in Londonskih simfonikov so v eni od epizod leta 1996 napovedali priljubljeni Simpsonovi. "S tem so se uresničile sanje, to je sodelovanje, ki bi ga lahko napovedali le Simpsonovi," je še povedala kalifornijska skupina, ki je znana po uspešnicah Hits from the Bong, Insane in the Brain in Tequila Sunrise.

Cypress Hill bodo julija nastopili z Londonskimi simfoniki.
Cypress Hill bodo julija nastopili z Londonskimi simfoniki. FOTO: Izvajalec

Lucy Noble, predstavnica družbe AEG, ki je koncert napovedala, je ob sklicevanju na izmišljeno rojstno mesto Simpsonovih dejala: "Že dolgo je minilo, odkar sta se ti dve legendarni skupini združili v Springfieldu, vendar vemo, da bo izvirnik vreden čakanja."

Dirigent LSO Troy Miller je za 71-članski orkester priredil nekaj pesmi skupine.

V eni od epizod Simpsonovih uslužbenec na festivalu vpraša skupine, katera bo nastopila z LSO, nato Cypress Hill priznajo, da so jih naročili. "Znate igrati Insane in the Brain," trio vpraša člane orkestra, oblečene v frake in metuljčke, ki odgovorijo, da običajno igrajo klasiko, vendar lahko poskusijo. Nato skupaj zaigrajo.

Avtorji Simpsonovih naj bi večkrat pravilno napovedali prihodnost. Med drugim je bilo v tej ameriški seriji videti, da bo Donald Trump nekega dne postal predsednik ZDA.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

JAZsemTI
28. 03. 2024 15.57
To pa res ni tak kunšt.
NeXadileC
28. 03. 2024 14.36
+1
Lahko bi pa navedli episodo Simpsonovih, v kateri se to lahko vidi.