Glasba

Poskočni Dejan držal obljubo in novo pesem namenil najmlajšim

Ljubljana, 13. 09. 2021 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Dejan Krajnc, ki je letos po skoraj desetih letih stopil na samostojno glasbeno pot pod imenom Dejan Dogaja in s prvim singlom Nenormalno lepo razveselil oboževalce, ni pozabil niti na najmlajšo publiko. Najprej je pričel z otroškimi delavnicami Mali umetnik, potem z gledališkimi predstavami za najmlajše, zdaj pa je najmlajše razveselil z novo pesmijo Krokodili.

Dejan Krajnc je tokrat pripravil nekaj novega za naše najmlajše. Izdal je nov videospot za pesem Krokodili, v katerem so glavne zvezde otroci. "Ime Poskočni Dejan so mi nadeli prav naši najmlajši in zato bo Poskočni Dejan zanje ustvarjal še naprej. Po hitih Adijo Madam in Pika Poka bomo sedaj rajali tudi na Krokodile. Otroci so definitivno najbolj iskrena publika in njihov svet je tako nepokvarjen. Z njimi mi je vedno lepo. Zato pa je tu čisto nova pesem z naslovom Krokodili, ki ima zelo poučno zgodbo, govori o hrani in pijači ter tem, kako lahko nezdrave obroke zamenjamo s tistimi zdravimi. Kot sem rekel, pripravljam cel otroški album in prav vsaka pesem na njem bo imela zelo poučno tematiko," je ob izidu nove pesmi povedal energični Dejan.

Dejan Krajnc predstavlja novo otroško pesem Krokodili.
Dejan Krajnc predstavlja novo otroško pesem Krokodili. FOTO: Matic Trepelj

Dejan pa s pesmijo Krokodili napoveduje svoj prvi otroški album, ki bo poln poučnih vsebin. Pod melodijo in besedilo se je podpisal Dejanov dobri prijatelj Rok Lunaček, celoten audioposnetek pa je nastal v studiu Zibelnik, pod taktirko Aleša Zibelnika. Videospot je posnela produkcija In:spire pod režijsko taktirko Matica Trepelja, za koreografijo pa je poskrbela Katja Lipej, glavni plesalci v videospotu pa so otroci iz Kreativnega kampa.

Pesem Krokodili je dobila tudi videopodobo.
Pesem Krokodili je dobila tudi videopodobo. FOTO: Matic Trepelj

"Na snemanju je bilo res zelo, zelo zabavno in energično. Otroci, ki so že pravi profesionalni plesalci iz Kreativnega kampa, so svoje delo opravili z odliko. Največkrat smo morali kakšen kadar ponavljati prav zaradi mene, ker sem pozabil plesno koreografijo. Najboljši del snemanja pa je definitivno bil čas kosila, ko smo vsi skupaj pojedli velik lonec špagetov in omake bolognese," iskreno pove Dejan, ki priznava, da si tudi sam želi družine.

"Prav otroci so tisti, ki bodo čez nekaj let naša prihodnost. Zdi se mi pomembno, da že od majhnih nog rastejo s slovensko glasbo in jo nosijo v srcu tudi, ko enkrat odrastejo. Mogoče bi na tem mestu omenil, da si tudi sam želim družine definitivno se bom poročil in imel dva otroka. Aja, tudi imena že imam izbrana, ampak zaenkrat naj to ostane skrivnost."

Seveda pa to ne pomeni, da zasedba Dejan Dogaja Band ne bo razveseljevala tudi starejših: "Že oktobra prihaja nov plesni komad, na katerega boste žurali do zgodnjih jutranjih ur. Pripravite se, vse to je šele ogrevanje (nasmeh)."

Glavne zvezde videospota so tokrat najmlajši.
Glavne zvezde videospota so tokrat najmlajši. FOTO: Matic Trepelj

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ElectroVoice
19. 11. 2021 11.17
+1
Ej.., keri butl. Pri Poskočnih bi ostal in bi ostal tip. Tako pa se je odločil za pot zatona, podobno kot Vozelj, Resnik in še kateri, ki se sedaj prislinijo h kakemu cvajtakt ansabmlu po gasilskih veselicah...
Aerys Targaryen
13. 09. 2021 10.27
+3
...pa u bistvu je res en klown, ampal ce ga imajo otroci radi izpolnjuje svoje poslanstvo.
mazizi
13. 09. 2021 09.42
+5
totalno si zabluzo
Samsung Android
13. 09. 2021 09.12
+6
Obozevalci :) 5 letniki….:)
Bratomil
13. 09. 2021 09.03
+4
kojnusar
13. 09. 2021 08.58
+14
bil je soliden fagotist v dobrem ansamblu. zdaj je, kot rekel nekoc nekomu damjan murko: nula. le kdaj bo to spoznal... ne razumem...
morfo
13. 09. 2021 08.57
+11
Ja res se Dogaja.....gluposti...🤣🤣🤣
Pacek22
13. 09. 2021 08.54
+5
Bikoborec
13. 09. 2021 08.42
+6
Schnapi krokodil
olafur
13. 09. 2021 08.38
+9
Edino za otroke bo.