Prvič v zgodovini bodo radiji stopili skupaj in zaploskali požrtvovalnim Slovencem

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
K.D.
KOMENTARJI
42
Slovenske radijske postaje bodo naredile nekaj, česar še nikoli do zdaj niso. Stopile bodo skupaj in združile moči ter se poklonile vsem tistim, ki v teh težkih dneh nesebično skrbijo za Slovence.

Več kot 30 radijskih postaj bo jutri, v petek, 27. 3., ob 10:00 v eter zaploskalo vsem, ki ta trenutek nesebično skrbijo za naše zdravje, zdravje najbolj ogroženih, naše osnovne potrebe, ažurno informiranje in naše varno okolje. To so zdravniki, celotno medicinsko osebje in farmacevti, trgovci, policisti, gasilci, vozniki, novinarji, poštarji, taksisti, negovalci v domovih za starejše, varnostniki, vojaki, čistilci, komunalni delavci itd.

Radijci bodo stopili skupaj in zaploskali požrtvovalnim Slovencem, ki nesebično pomagajo v času krize.
Radijci bodo stopili skupaj in zaploskali požrtvovalnim Slovencem, ki nesebično pomagajo v času krize.FOTO: Radio 1

Moč radia v izrednih razmerah bodo radijci pokazali skupaj s svojimi številnimi poslušalci in v akciji #zaploskajmoskupaj takoizrazili neizmerno hvaležnost. Pridruži se lahko čisto vsaka radijska postaja ter povabi poslušalce, da to storijo doma, na oknu, balkonu ali kjerkoli lahko.

Zato vabljeni vsi, da v znak podpore zaploskate skupaj s svojo najljubšo radijsko frekvenco in številnimi poslušalci širom Slovenije.