Razgaljena Helena Blagne: 'Prvi 'poperček' s snemanja'

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
AVTOR
A.R.
KOMENTARJI
63
Pevska diva Helena Blagne je z oboževalci in sledilci na Instagramu delila utrinek s snemanja svojega novega videospota za pesem Led in sol. Kot kaže, je bilo vzdušje zelo romantično.

Helena Blagne je snemala videospot za novo pesem Led in sol.
Helena Blagne je snemala videospot za novo pesem Led in sol.FOTO: Ana Gregorič

Helena Blagne, ki se lahko spretno prelevi v intimno sogovornico, ki najlepše nagovarja skozi svoje pesmi, je pred kakšnim mesecem izdala pesem Led in sol. Najnovejša skladba prinaša zgodbo o ljubezni, življenju, minljivosti in je hkrati opomin, da brez ledu in soli ni topline in sladkosti.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Pevska diva se je odločila, da bo pesem, s katero se je že dotaknila svojih poslušalcev, dobila tudi vizualno podobo. Na družbenih omrežjih je objavila utrinek s snemanja, in sicer fotografijo, na kateri pozira v kopalni kadi: "Prvi poperček s snemanja videospota za mojo najnovejšo skladbo 'Led in sol', ki se že pridno vrti in je na nekaterih radijskih postajah že zasedla prvo mesto! Tooo."

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Helena Blagne je tudi tokrat združila moči in ustvarjalnost z izvrstno ekipo, ki je ljubljenki slovenskih poslušalcev, kot kaže, pisana na kožo. Glasbo za pesem je napisal Raay, besedilo pa Vera Šolinc inRok Lunaček.

Med čakanjem na izid videospota pa prisluhnite Helenini novi pesmi: