Glasba

Rita Ora in Katy Perry skupaj na koncertu Taylor Swift

Sydney, 24. 02. 2024 16.23 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Taylor Swfit še vedno nastopa v sklopu svoje turneje The Eras Tour. Nazadnje je nastopila v avstralskem Sydneyju, kjer jo je med občinstvom poleg navdušenih oboževalcev spremljalo tudi nekaj znanih obrazov. Da je bil med množico njen fant Travis Kelce, ni treba posebej izpostavljati, sta se pa ob glasbi svoje kolegice odlično zabavali tudi pevki Katy Perry in Rita Ora. Navdušenje nad koncertom sta izrazili tudi na družbenih omrežjih.

Taylor Swift trenutno svetovni mediji opisujejo v presežkih. Glasbenica je namreč še vedno na svoji turneji The Eras Tour, v sklopu katere je nazadnje nastopila v Avstraliji. Med občinstvom na stadionu Accor v Sydneyju pa ni bilo zgolj nepreglednega števila oboževalcev, temveč tudi nekaj znanih obrazov.  

Svojo drago je osebno podpiral igralec ameriškega nogometa Travis Kelce.
Svojo drago je osebno podpiral igralec ameriškega nogometa Travis Kelce. FOTO: Profimedia

Svojo drago je osebno podpiral igralec ameriškega nogometa Travis Kelce, v občinstvu pa sta se zabavali tudi pevki Katy Perry in Rita Ora. Slednja se je dogodka udeležila s svojim možem Taikom Waititijem, že med in tudi po koncertu pa sta obe glasbeni zvezdnici poskrbeli, da sta nekaj trenutkov ujeli v fotografski objektiv.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

S skupnimi fotografijami, iz katerih je razvidno, da sta se zelo zabavali ob glasbi slavne 33-letnice, sta se pohvalili na družbenih omrežjih. "Moram videti staro prijateljico," je ob galerijo fotografij in posnetkov pripisala Katy in objavila tudi fotografijo, na kateri pozira s Taylor. Objavila je še fotografijo z Rito Oro.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Utrinke koncerta je delila tudi 33-letna Ora, ki se je v zakulisju po koncertu skupaj z možem fotografirala s pevko. Med šovom je zvezdnica celo spoznala njenega izbranca in se fotografirala tudi z njim. "Pošteno je reči, da Sydney vedno dostavi, ali pa naj raje rečem, da naša Taylor vedno dostavi. Hvala za vse. Ko sem srečala mojo Katy Perry, mi je zaigralo srce. Veliko kraljic na kupu," je zapisala v objavi.  

39-letna Katy in 33-letna Taylor sta bili sicer nekaj let v precej napetih odnosih. Na podlagi njunega 'neprijateljstva' sta nastali tudi pesmi Swish Swish in Bad blood, a sta se zvezdnici nato odločili zakopati bojno sekiro. Povezava med Oro in Taylor pa se je ustvarila novembra leta 2022, ko sta pevka in njen mož slavni glasbenici podelila nagrado MTV EMA v Nemčiji, ki je bila le ena od štirih, ki jih je tisti večer domov odnesla Swiftova.  

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Malo_sutra
24. 02. 2024 19.03
+1
obrva k karlo anćeloti…
Slavko BabIč
24. 02. 2024 17.12
+2
Plastic Bidon swift!
Amor Fati
24. 02. 2024 17.19
-3