Glasba

Schatzi party: razposajen koncert in zabava s Fehtarji

Ljubljana, 24. 12. 2023 21.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Alen Podlesnik, Tjaša Železen, K.A.
Komentarji
0

Božični puloverji, Božičkove mikavne pomočnice, pa obvezne irharce. To je zaznamovalo Schatzi party – razposajen koncert in zabavo zasedbe Fehtarji, ki je poskrbela za številne goste, svetlobne efekte in razširjeno glasbeno zasedbo. Njihova uspešnica Schatzi je obvezna oprema številnih apre ski zabav, glasno je odmevala tudi na petkovem alpskem spektaklu v prestolnici.

Fehtarji so trenutno ena najbolj priljubljenih skupin v Sloveniji, saj vedno poskrbijo za nepozaben šov. Nič drugače ni bilo niti na njihovem zadnjem koncertu, ki pa ni bil le koncert, ampak kar šov v vzdušju, primernem za trenutni čas. Na oder božičnega koncerta v razprodani dvorani na Gospodarskem razstavišču so namreč prispeli kot pravi Božički, s sanmi in jeleni. Ob njihovem prihodu je glasno odmevala pesem Schatzi, ki jo je prepevala cela dvorana. 

Na oder božičnega koncerta so Fehtarji prispeli kot pravi Božički s sanmi in jeleni.
Na oder božičnega koncerta so Fehtarji prispeli kot pravi Božički s sanmi in jeleni. FOTO: Žan Zajc

Poleg vedno zabavnih fantov so koncert popestrile še plesalke, kot gostje pa so nastopili Lado Bizovičar, Alfi Nipič, Miran Rudan, Luka Sešek in Kvatropirci. Kvatropirci so skupaj s Fehtarji odpeli skupno priredbo pesmi Decembrski dan. Nekaj skladb kasneje pa je na oder prišel božiček Sešek, ki je zapel Belo snežinko in venček svetovnih božičnih uspešnic skupaj s Kajo Humski, Niko Svetlin in Ajdo Pušaver. Naslednji gost je bil Miran Rudan s pesmijo Na božično noč. Nato je kot presenečenje iz darilne škatle nastopil še Lado Bizovičar s pesmijo BLU. Kot zadnji gost je nastopil Alfi Nipič, ki je odpel Silvestrski poljub.

So pa Fehtarji poskrbeli za pravi božično glasbeni spektakel, saj niso pozabili niti na svetlobne efekte, ognjemet in umetni sneg. "Ko smo snemali prvo pesem Najboljši sem, smo se zabavali in izjemno smo se zabavali tudi na Schatzi partiju. Razlika je le, da smo zaradi vas prišli iz Samotove kleti na oder razprodanega Gospodarskega razstavišča! Hvala vam, da lahko zaradi vas pišemo glasbeno pravljico!" so bili po koncertu navdušeni fantje, ki so obljubili, da se tudi v novem letu ne bodo ustavili. "Fehtarji smo se šele dodobra ogreli, novo leto prinaša veliko novih izzivov in podvigov. Leto 2023 nam je bilo zares naklonjeno in ustvarili smo toliko spominov, da jih težko vse preštejemo," so dodali. 

  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.