Glasba

Tony Cetinski o sporočilu nove pesmi: Vse bo v redu

Zagreb, 02. 04. 2020 17.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Hrvaški glasbenik Tony Cetinski je v duetu, ki ga je napisal Miroslav Rus, tokrat sodeloval z mladim pevcem Juretom Brkljačo, ki ga tudi sicer spremlja na koncertih. V novi pesmi, ki sta jo posnela, se skriva sporočilo – vse bo v redu.

Tony Cetinski, Miroslav Rus in Jure Brkljača z novo pesmijo Ovo je istina sporočajo, da verjamejo v boljši jutri. Verjamejo, da se bo trenutna situacija izboljšala in da se bo strah kmalu polegel, da se bo življenje vrnilo na stare tirnice.

Tony Cetinski
Tony Cetinski FOTO: Boris Stajduhar

"V slabem je tudi nekaj dobrega. Na tem svetu nisi sam. Tu so ljudje, življenje se prebuja. Prihaja svetloba, to dobro vem. Z Juretom sva v tem krasnem duetu odpela pesem Miroslava Rusa in ta daje jasno sporočilo: pazite nase še naprej, bodite odgovorni, lepe novice prihajajo še prej, kot vsi upamo, da bodo tu. Še malo potrpljenja in vse bo v redu," je povedal Tony. Pesem, ki jo je napisal Rus, sta Tony in Jure posnela v izolaciji svojih domov in na čustven način prenesla vsem razumljivo, pozitivno sporočilo. "To je moj odgovor na tisoč vprašanj 'zakaj', ki jih poslušam zadnje dni od različnih ljudi. Ta pesem je trenutek pogleda vase v situaciji, v kateri smo se znašli in v čas, ki mi ga je izolacija ponudila. Vsi iščemo razloge, iščemo izvor, iščemo resnico. Zame je to resnica," je o pesmi povedal Miroslav Rus.

Tony pravi, da je vesel, da sta se njegov in Juretov glas tako lepo uskladila in da sta se skupaj z Rusom lahko dotaknila ključnih misli današnjega časa. "Ta pesem je večja od vseh nas. Spot je narejen z malo globljim sporočilom – narava si zapomni, narava je večja, kdor tega ne ceni, ta drago plača," je povedal Tony.

Jure Brkljača
Jure Brkljača FOTO: Hit produkcija
  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Popeye
02. 04. 2020 19.29
+3
Novinarji! Pustite južnjake na jugu sedaj. Imamo druge težave...
pomlad14
02. 04. 2020 17.07
+8
Tistim brez slabe vesti je vedno v redu.