Glasba

'Tudi nesrečne ljubezni so kamenčki v mozaiku našega življenja'

Ljubljana, 04. 12. 2023 21.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Marko Vozelj in Mojstri predstavljajo novo pesem z naslovom Ni mi žal. V njej pojejo o sreči in ljubezni, za katero pravijo, da ni zgolj trenutni odsev življenja, ampak zaobjem vseh življenjskih izkušenj.

Marko Vozelj in Mojstri predstavljajo novo pesem z naslovom Ni mi žal.
Marko Vozelj in Mojstri predstavljajo novo pesem z naslovom Ni mi žal. FOTO: Izvajalec

Ni mi žal je pesem za vse iskrene ljubezni, ki niso dočakale svojega srečnega konca, pravijo Marko Vozelj in Mojstri. Pojasnjujejo, da pesem govori o ljubezni, ki se konča. To ni prijetna stvar, zato glavno sporočilo pravi: "Ni mi žal, ni mi žal, da sem v življenju te spoznal, ni mi žal za vse to, hvala ti, čeprav je to slovo."

"Naša sreča in ljubezen ni samo trenutni odsev našega življenja, ampak je zaobjem vseh naših življenjskih izkušenj. Tudi tiste nesrečne ljubezni oziroma neprijetni življenjski dogodki so kamenčki v mozaiku našega življenja in so neprecenljivi, da lahko ljubimo naprej," opisujejo navdih za ljubezensko pesem, za katero sta glasbo in besedilo napisala Matjaž Vlašič ter Marko Vozelj

"V trenutku razhajanja pozabimo na vse lepe trenutke, ki smo jih preživeli z nekom in naredimo ali izrečemo kaj takega, za kar nam je včasih žal, zato mislim, da smo lahko hvaležni za vsakega ter za vse, kar nam pride v življenju naproti. Vsaka izkušnja, dobra ali manj dobra, je veliko vredna, ker se iz nje nekaj naučimo, nas oplemeniti in utrdi. To je pesem za vse iskrene ljubezni, ki niso dočakale svojega srečnega konca, so pa del nas ter naše sedanje sreče, ljubezni in življenja," je še povedal Vozelj, ki je za skladbo s svojimi 'Mojstri' posnel tudi videospot.

  • ES_PL_24ur_309x5138
  • ES_PL_24ur_309x5137
  • ES_PL_24ur_309x5136
  • ES_PL_24ur_309x5135
  • ES_PL_24ur_309x5134
  • ES_PL_24ur_309x5133
  • ES_PL_24ur_309x5132
  • ES_PL_24ur_309x513

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ArseneLupin
05. 12. 2023 19.24
-1
Marko Vozelj je vrhunski pevec, ampak vse te skladbe so narejene po istem vzorcu, le malo spremenjeno. Bo treba najti drugega skladatelja!
bohinj je zakon
04. 12. 2023 21.56
Zgodba za umret. Smo včasih rekli.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.