Glasba

Umrla Mandisa, 47-letna grammyjeva nagrajenka

Los Angeles, 19. 04. 2024 19.44 | Posodobljeno pred 28 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Umrla je 47-letna grammyjeva nagrajenka Mandisa. Smrt glasbenice je potrdil njen predstavnik in dodal, da v tem trenutku vzrok oziroma druge podrobnosti še niso znane. Glasbenico je javnost spoznala v peti sezoni pevskega tekmovanja Ameriški idol, kjer se je uvrstila med prvo deseterico.

Tuji mediji poročajo o smrti pevke Mandise, ki jo je javnost spoznala v peti sezoni pevskega tekmovanja Ameriški idol. Glasbenica, ki se je na tekmovanju uvrstila med prvo deseterico, je v nadaljevanju kariere ustvarjala gospel glasbo in si prislužila več nominacij za grammy in osvojila kipca za najboljši album sodobne krščanske glasbe.

Umrla je Mandisa, 47-letna grammyjeva nagrajenka.
Umrla je Mandisa, 47-letna grammyjeva nagrajenka. FOTO: AP

"Lahko potrdimo, da je bila Mandisa najdena mrtva na njenem domu," je za medije sporočil njen predstavnik. "Trenutno ne poznamo vzroka smrti ali kakršnih koli drugih podrobnosti. Prosimo vas za molitev za njeno družino in tesno povezan krog prijateljev v tem neverjetno težkem času."

Glasbenica je leta 2022 izdala knjigo spominov z naslovom Out of the Dark: My Journey Through the Shadows to Find God's Joy, v kateri je odkrito opisala svojo izkušnjo z depresijo in tesnobo po izgubi bližnjega prijatelja zaradi raka, kar je poimenovala svoje obdobje globoke teme.

Ker je iskala tolažbo v hrani, se je izolirala, ko se ji je zdravje poslabšalo. V tem obdobju je Mandisa postala samotarka. "Bila sem tako nesrečna. Počutila sem se tako brezupno." Intervencija, ki so jo organizirali njeni prijatelji, ji je pomagala prebuditi resničnost njenega duševnega zdravja in se ji postaviti na pot, kjer se je lahko začela spopadati s čustvi, ki jih je potlačila.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

asdfghjklč
19. 04. 2024 20.20
-2
Če bi Bog obstajal, bi bila še veliko desetletij živa. Razen, če je tudi Bog grešnik?
janezdollar
19. 04. 2024 20.18
+0
Hrana je lahko huda droga…