Glasba

Veronika Steiner: Ko te spremlja vsa Slovenija, si navdan s hvaležnostjo in navdihom

Ljubljana, 23. 07. 2021 13.26 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Veronika Steiner se po uspešnem sodelovanju v šovu Slovenija ima talent ni ustavila. Poleg študija petja v Stockholmu se je "potopila" tudi v razne glasbene projekte in "ustvarjanje vzela še resneje," kot pravi sama. Sedaj se predstavlja z novo pesmijo in zanimivim videospotom, za Talente pa pravi, da jo bodo spremljali za vedno.

Veronike Steiner, ki sedaj deluje pod umetniškim imenom Parvani Violet, se gledalci lahko spomnijo iz zadnje, sedme sezone šova Slovenija ima talent. Mlada glasbenica, ki se je po dveh letih študija petja v Stockholmu odločila še za študij novinarstva, z novo skladbo dokazuje, da ima mnogo talentov. "Projekt je poseben, saj sem pesem v celoti napisala sama, sama odigrala veliko posnetih inštrumentov, skonceptualizirala svoj prvi videospot in v njem odigrala pet različnih likov," je za naš portal povedala Veronika, ki je poskrbela tudi za kostume in ličenje.

 Veronika v videospotu za pesem z naslovom Ko te vidim.
Veronika v videospotu za pesem z naslovom Ko te vidim. FOTO: Rok Maver

Glasbenica je za novo pesem z naslovom Ko te vidim, ki govori "o zasanjani in poglobljeni ljubezni, ki jo čutimo do sebe in do drugih," sestavila tudi zanimivo zgodbo za videospot. "V videospotu nastopa 5 različnih likov, ki se med seboj povezujejo skozi različne dimenzije in časovne razsežnosti v razgibani zgodbi, ki je polna mističnega simbolizma."

Pesem pa ne govori zgolj o ljubezni, temveč tudi o prisotnosti tesnobe in strahu. "Šele takrat, ko se našim strahovom upamo pogledati v oči, jih lahko premagamo," je poudarila Veronika, ki je s svojim glasbenim talentom uspešno sodelovala v sedmi sezoni šova Slovenija ima talent, kjer je nastopila tudi v samem finalu.  Glasbenica se šova rada spominja: "Dal mi je prepoznavnost in zagon ter dodatno mero samozavesti, da se le posvetim svojim avtorskim delom." Povedala je, da so občutki, ko te spremlja vsa Slovenija, zares nekaj posebnega ter dodala, da te to navda "s hvaležnostjo in navdihom."

V videospotu je odigrala 5 različnih likov.
V videospotu je odigrala 5 različnih likov. FOTO: Rok Maver

"To zna biti neprimerljiva izkušnja, če se znaš v njo podati neobremenjeno in se pri tem zabavati. Vsekakor lahko izcimiš le dobre stvari, ki se jih boš rad spominjal in ti bodo v prihodnosti odprla marsikatera vrata," je še povedala Veronika, ki že dela na novih glasbenih projektih, in s tem spodbudila vse, ki želijo pokazati svoj talent, da se prijavijo.

Slovenija ima talent
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PanterSLO
23. 07. 2021 17.23
+1
Vsa Slovenija? Kdo je to? Slovenija ima talent? To še obstaja?
Rophton
23. 07. 2021 17.23
-1
Andrej Volaj
23. 07. 2021 15.54
+1
to rabimo v teh časih, komične zadeve 😄
guruguru
23. 07. 2021 15.35
+4
Ne preprica, zadeva ne gre v uho!
JOSEPH HAYDN
23. 07. 2021 15.24
+6
Zanimivo kako vsi hodijo na neke študije petja na koncu pa pevsko vsi nič od nič.
Militos
23. 07. 2021 14.31
+2
Špartanec
23. 07. 2021 14.09
+7
Cela Slovenija? 🤣