Glasba

Zayn Malik želi glasbeno sodelovati z Miley Cyrus

Los Angeles, 31. 03. 2024 08.00 | Posodobljeno pred 24 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Zayn Malik je svojim oboževalcem zaupal, s kom želi združiti glasbene moči. Razkril je, da je velik oboževalec Miley Cyrus in da bi z njo z veseljem obiskal glasbeni studio. "Rad bi sodeloval z njo. Zelo mi je všeč njena nedavna glasba. Ima super glas," je dejal. Pevko je pozval, naj ga kontaktira, če bi jo sodelovanje z njim zanimalo.

Zayn Malik bo 17. maja izdal svoj četrti studijski album, med klepetom z oboževalci pa je razkril svoje želje za prihodnost. Dejal je, da bi rad sodeloval z grammyjevko Miley Cyrus. Pojasnil je, da je njen oboževalec ter da bi z njo z veseljem obiskal glasbeni studio, saj da je njen zvok skladen z njegovim.

Zayn Malik želi glasbeno sodelovati z Miley Cyrus.
Zayn Malik želi glasbeno sodelovati z Miley Cyrus. FOTO: AP

"Rad bi sodeloval z njo. Zelo mi je všeč njena nedavna glasba. Ima super glas," je dejal in dodal: "Mislim, da bi skupaj lahko naredila nekaj res 'kulskega', še posebej v skladu s tem, kako zveni moja nova plošča." Na koncu je pozval pevko, naj ga kontaktira, če bi jo sodelovanje z njim zanimalo.

Zayn je sicer v preteklosti sodeloval z marsikaterim zvezdnikom. Med drugim je s Taylor Swift za filmsko franšizo Petdeset odtenkov sive ustvaril hit I Don't Wanna Live Forever, glasbene moči pa je združil tudi s pevkama Kehlani in Sio ter raperko Nicki Minaj. Pred tem je svojo glasbeno pot začel v skupini One Direction s sočlani Niallom Horanom, Liamom Paynom, Louisom Tomlinsonom in Harryjem Stylesom

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PegySue
31. 03. 2024 12.34
Se pri sebi sprašujem,koliko slovencev v resnici zanima,kaj si nek pri nas komaj poznan zvezdnik želi. Komentarji pod članki so običajno kar dober pokazatelj tega,kako zanimivi so in koliko ljudi zanimajo.
Sixten Malmerfelt
31. 03. 2024 08.18
+0
Koliko pa Cyrus zasluži? in koliko Malik?