POP IN

Kdo sta 'videmska junaka', ki sta nas popeljala na Euro in utišala Cristiana?

Videm, 01. 04. 2024 07.00 | Posodobljeno pred 17 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
Avtor
Milan Doknić
Komentarji
16

Po izjemnem odzivu na premiero oddaje Vsi Za Naše! je prišel je čas za drugo oddajo, ki je na velikonočni ponedeljek predstavila slovenska nogometna reprezentanta, ki sta pred manj kot tednom dni odigrala ključno vlogo pri odmevni zmagi proti Portugalski. V Vidmu smo obiskali Jako Bijola in Sandija Lovrića, ki sta naju z veseljem sprejela v "svoje" mesto in si vzela čas tudi za našo spletno stran. O Jaki pa je spregovorila tudi njegova partnerka Neža Strmčnik.

Druženje ustvarjalcev oddaje Vsi Za Naše! s slovenskimi reprezentanti, ki kruh služijo v Italiji, se je začelo v Vidmu in pogovor z vsemi tremi je bil pričakovano sproščen in nasmejan. Jaka nam je zaupal, da bi proti vesoljcem poslal 'v ogenj' Tadeja Pogačarja, najboljši slovenski športnik/ca vseh časov pa je Tina Maze. Vse nam je jasno, ko prizna, da bi bil smučar, če ne bi bil profesionalni nogometaš, čeprav po karieri ne bo smučarski inštruktor, saj "nima potrpljenja za delo z otroki." Janji Garnbret se je opravičil, ker za zdaj na seznamu petih najboljših slovenskih športnikov in športnic ni našel mesta za njo. Verjamemo, da mu Janja ne zameri, predvsem pa se bo na ta seznam skoraj zagotovo uvrstila kmalu po koncu Eura, saj je z naskokom največja favoritinja za osvojitev druge zaporedne zlate medalje v športnem plezanju na olimpijskih igrah. Jaka bi se ji zlahka opravičil v vseh šestih jezikih, ki jih obvlada, vsi pa bi mu prišli zelo prav na večerji 'brez meja', kjer bi bili njegovi gostje Kobe Bryant, Michael Jackson, Jonny Depp in še en znan Slovenec. Vas zanima, kdo? Odgovor se skriva v spodnjem videu.

Jakova Neža zaključuje študij medicine. Za zdaj se mu ravno zaradi študijskih obveznosti še ni stalno pridružila v Vidmu, čeprav se videvata veliko pogosteje, kot ko je Jaka igral v Moskvi pri CSKA-ju. Po lastnih besedah je "ljubeča do bližnjih oseb", ambiciozna in sila redoljubna. Obljubiti smo ji morali, da v naslovu te objave ne bomo zapisali, da je Jaka "na igrišču strašen, doma pa medo," kot ga je prisrčno opisala. Jaka pa nam je njeno redoljubnost potrdil, saj nam malo v šali, malo zares prizna, da se mora pred njenim prihodom domov pri pospravljanju stanovanja potruditi malo bolj kot po navadi.

Nogometne heroje bomo pospremili na Euro tako, kot se spodobi in kot še niste videli. Vabljeni v družbo Gregorja Trebušaka in Sanje Modrić vsak ponedeljek zvečer po oddaji MasterChef Slovenija na POP TV in VOYO. Vsi za naše!

Prizna, da jo je pri Jaki sprva najbolj privlačila njegova tiha samozavest, seveda pa z veseljem potrdi, da je po njenem mnenju Jaka najlepši nogometaš na svetu. Spremlja vsako njegovo tekmo, čeprav prizna, da ji je ogled njegovih predstav zdaj večji užitek kot nekoč. Zadnja knjiga, ki jo je prebrala, je pričakovano povezana z njenim študijem, zanimivo pa je, da je zanjo navdušila tudi Jako.

Sandi Lovrić je avstrijsko-slovenski nogometaš hrvaških korenin, ki pa vsakič znova z največjim veseljem zastopa slovensko nogometno reprezentanco. Po njegovem mnenju je najboljši slovenski športnik vseh časov njegov reprezentančni kolega in kapetan Jan Oblak. Na njegovi sanjski večerji zgolj en gost ne bi bil športnik, za varnost pa bi poskrbel boksar Anthony Joshua.

V tokratni oddaji Vsi Za Naše! bosta predstavljena Sandi Lovrić in Jaka Bijol
V tokratni oddaji Vsi Za Naše! bosta predstavljena Sandi Lovrić in Jaka Bijol FOTO:
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

aviktora
03. 04. 2024 09.10
+1
Vsak dan Ronaldo. Prav tako si služi kruh kot vsak zaposlen.
jutri bolje bo
01. 04. 2024 21.22
+3
Dajmo čimbolj pljuvati po naših nogometaših. Predlagam vsem tistim, ki vas nogomet ne zanima, obvoz na nogometnih straneh in glejte ples ali karkoli vas zanima. Po mojem bi to šlo.
profi
01. 04. 2024 16.31
-2
Da vidimo te tako imenovane heroje čez tri mesece
Bači
02. 04. 2024 11.19
-1
Ti kao heroji se bodo pokakali... ne vem na kateri tekmi bi lahko dobili točko???
setisfekšn
01. 04. 2024 15.47
+8
Hrvoji uvajajo plačilo dostopa do plaž!!a ni morje in obala javno dobro kakor tudi komunala ne bi smela zaračunavati vode gospodinjstvom!!!
Panter 63
01. 04. 2024 19.32
+1
V Portorozu je to ze leta. Butalec, to si pozabil. Pa ni to tema tega clanka. Ampak ce te tere fanaticno sovradtvo po tem slama v glavi tudi ne funkcionira.
Bači
02. 04. 2024 11.17
A nisi videl na koncu članka, da je bila to prvo aprilska šala...
Amor Fati
01. 04. 2024 14.30
-2
To je bila prijateljska tekma. Ni se šlo zares, ni se šlo za točke. Če bi bili Portugalci dejansko motivirani, bi nas oni premagali s tem rezultatom. Je lepa zmaga, ampak povsem nepomembna.
TVmindcontrol
01. 04. 2024 13.56
+1
Utišali upokojenega ronalda z c ekipo na prijateljski tekmi. A 41 letni pepe in šeško? Kako to komentirate. A ni sesko vrhunski napadalec, ki ne more obrnit enega 41 letnega starcka?
Pa kaj
01. 04. 2024 10.20
+4
Kaj treba skoz omenjat Ronalda? Ko bo padalo v naš gol na EP, ne bo njega poleg..a lahko boste pisali, da je v Stožicah izgubil prijateljsko tekmo..
funkytown
01. 04. 2024 09.42
+7
Naslednjo tekmo ko bo šlo zares, bo pa petarda padla, v naš gol mislim... ha ha ha
GibbsNCIS
01. 04. 2024 08.54
+8
Bosta tud njihovi postli na dražbi?
Uporabnik1523135
01. 04. 2024 09.07
+4
Mptric
01. 04. 2024 08.33
+13
Dejte se umirte…prijateljska je bila