Serije Pop IN

'Če boste moja žena, boste ostali živi'

Ljubljana, 13. 12. 2018 06.24 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Precej nenavadna snubitev, kajne? Dogajanje v turški uspešnici Lepotica in zver je zelo napeto. Potem ko je bila zdravnica Asli priča umoru, je njeno življenje v nevarnosti. Če se bo hotela rešiti, se bo morala poročiti. Bo sprejela ženitno ponudbo?

Ferhat in Asli sta se ujela v vrtinec črno bele ljubezni.
Ferhat in Asli sta se ujela v vrtinec črno bele ljubezni. FOTO: Kanal D

V uspešnici Lepotica in zver spremljamo zgodbo zdravnice Asli in Ferhata, ki sta svojo ljubezensko zgodbo začela na nič kaj romantičen način. Lahko bi rekli, da na bojni nogi.

Za vse, ki ste 'prešpricali' prve epizode, naj osvežimo dogajanje. Asli se je po spletu okoliščin znašla na posestvu, kjer je morala operirati moškega, ki je bil v smrtni nevarnosti. Asli kmalu ugotovi, da se dogajajo čudne stvari, zato jo Ferhat zapre v hlev. Ko želi pobegniti, je priča umoru, zato je njeno življenje v nevarnosti.

Potem ko je Ferhat izvedel, da je Aslin brat Cem komisar, ji ponudi nenavadno rešitev: ''Poročiti se boste morali z mano. Če boste moja žena in boste nosili moj priimek, boste ostali živi. Svojih ne ubijemo. Mi odločamo o življenju in smrti. Odločitev je vaša.'' Jo bo sprejela?

Kakšen bo Aslin odgovor na nenavadno ženitno ponudbo?
Kakšen bo Aslin odgovor na nenavadno ženitno ponudbo? FOTO: POP TV

Ljubezen ... nemogoče dela mogoče in skuša premagati usodo. Ljubezen. Nekatere se rodijo, rastejo in umrejo. Nekatere pa postanejo prave ljubezni. Samo vprašanje časa je, kdaj bo plamen ljubezni med njima zagorel.

Ne zamudite napete epizode turške serije Lepotica in zver nocoj ob 21.00 na POP TV. Zamujene epizode vas čakajo na VOYO.

Lepotica in zver
  • Prenosnik Lenovo
  • Garmin ura
  • Wasup sup deska
  • Mitsubishi klima
  • Hisense TV
  • Krovni

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Ata_Smrk
13. 12. 2018 11.59
+7
lepotica. a tudi zver boljsa od kake sabine...