Serije Pop IN

Izrazita sprememba: od nežne dolgolaske do seksi kratkolaske

Istanbul, 17. 12. 2018 09.52 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Turška igralka Birce Akalay, ki jo trenutno lahko spremljamo v vlogi Asli, glavne junakinje ljubezenske drame Lepotica in zver, je poskrbela za veliko spremembo. 34-letnica se je poslovila od svojih dolgih las in se prelevila v drzno kratkolasko. Ji pristaja?

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Birce Akalay lahko v seriji Lepotica in zver občudujemo kot lepo in nežno dolgolaso Asli. Ko je igralka spomladi zaključila s snemanjem serije je oboževalce kmalu presenetila z veliko spremembo videza. Ko ženska razmišlja o spremembi videza, navadno premišljuje o novi, drznejši pričeski. Nova pričeska pa običajno pomeni tudi spremembe v življenju. In to je botrovalo tudi k igralkini odločitvi. Da se je poslovila od svojih lepih dolgih las, je imela tudi opravičljiv razlog – nova vloga.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

34-letna igralka se je pripravljala na nov televizijski projekt Ağlama anne (Jokajoča mati). V seriji, ki se je v Turčiji začela predvajati jeseni, igra mamo, ki je zaradi spleta okoliščin pristala v zaporu, kjer je rodila hčerko. Ko pride na prostost, pa se začne njena bitka za hčerko, ki seveda ne ve zanjo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zvezdnica je zaradi velike spremembe pritegnila tudi veliko pozornosti na družbenih omrežjih med oboževalci. Medtem ko so nekateri navdušeni nad njeno spremembo, pa je spet drugim bila bolj privlačna z dolgimi lasmi. No, vsake oči imajo svojega malarja, zato naj to raje ostane v presoji vsakega posameznika.

Ko je Birce Akalay končala s snemanjem serije Lepotica in zver, se je zaradi nove vloge postrigla na kratko.
Ko je Birce Akalay končala s snemanjem serije Lepotica in zver, se je zaradi nove vloge postrigla na kratko. FOTO: POP TV

Birce v seriji igra mlado obetavno zdravnico Asli, ki ima rada otroke. Družina ji veliko pomeni, vendar ima ob sebi le brata policista, s katerim tudi skupaj živita. A usoda se z njo grdo poigra. Ko Asli spozna Ferhata, v njem najprej vidi le brezčutno zver, ki se ne zna vesti. Oba sta zaradi spleta okoliščin prisiljena shajati skupaj in v Asli se kmalu prebudi želja, da bi Ferhata skušala čustveno pozdraviti.

Turški ustvarjalci so znova dokazali, da so izjemni pripovedovalci zgodb. Prepustite se eni najlepših ljubezenskih zgodb Lepotica in zver.
Turški ustvarjalci so znova dokazali, da so izjemni pripovedovalci zgodb. Prepustite se eni najlepših ljubezenskih zgodb Lepotica in zver. FOTO: POP TV

Že komaj čakate nadaljevanje ljubezenske drame Lepotica in zver? Dogajanje v uspešnici je iz epizode v epizodo bolj napeto in razburljivo. A stvari se hitro spreminjajo in presenečeni boste, kaj vse naš še čaka. Moč ljubezni dela čudeže.

Bo Asli našla pot do Ferhatovega srca oziroma ali jo bo on spustil bližje k sebi? Se bo njegovo ledeno srce otopilo in znova začelo biti v ritmu ljubezni?

Ne zamudite nove turške serije Lepotica in zver (v originalu Siyah Beyaz Aşk), ki je na sporedu od ponedeljka do petka ob 21. uri na POP TV.

Lepotica in zver
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

maneno48
17. 12. 2018 12.04
+6
na sliki z dolgimi lasmi, na sliki z dolgimi lasmi je kot naša barbika!
fairplayy
17. 12. 2018 11.23
+33
dolgi lasje pri ženski so bolj seksi.
fairplayy
17. 12. 2018 11.59
+12
kdo mi tu da minus ma rad fante al pa kaka feministka ki je nevoščljiva lepim dekletom.
Zelena Viola
17. 12. 2018 10.47
-9
Equilibre
17. 12. 2018 11.14
+8
ta najbrž je ... turki še zmeraj vedo kakšno delo ima moški in kakšno ženska v družini.