3°C

Končno dočakali fotografije zaljubljencev iz serije Ko potrka ljubezen

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
3
Nekateri zvezdniki svojega zasebnega življenja ne delijo na družbenih omrežjih, če že, pa to storijo ob pomembnih življenjskih prelomnicah ali posebnih dogodkih. To velja tudi za igralko uspešnice Ko potrka ljubezen, Başak Gümülcinelioğlu, ki je svojemu izbrancu in soigralcu iz serije za rojstni dan voščila z njunimi romantičnimi fotografijami.

Igralka Başak Gümülcinelioğlu je po dolgem času delila romantične fotografije s svojim izbrancem.
Igralka Başak Gümülcinelioğlu je po dolgem času delila romantične fotografije s svojim izbrancem.FOTO: POP TV

Prva sezona uspešnice Ko potrka ljubezen vas čaka na VOYO.

Uspešnica Ko potrka ljubezen, ki se z drugo sezono kmalu vrača na POP TV, je zanetila kar nekaj ljubezenskih iskric. Ne samo, da sta se med snemanjem zaljubila glavna igralca Hande Erçel in Kerem Bürsin, v razmerje sta se spustila tudi soigralca Başak Gümülcinelioğlu in Çağrı Çıtanak.

Turška igralca svoje ljubezni sicer ne razkazujeta na družbenih omrežjih, niti ne objavljata skupnih fotografij. Oba cenita zasebnost, kar velja za večino turških igralcev in igralk. A tokrat je priljubljena igralka, 29-letna Başak, ki se lahko pohvali z izjemnim pevskim talentom, naredila izjemo in objavila štiri črno-bele fotografije, na katerih pozira v objemu svojega srčnega izbranca Çağrıja Çıtanaka. S svojo objavo se je poklonila izbrancu, ki je 10. oktobra praznoval 31. rojstni dan.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Başak v seriji Ko potrka ljubezen igra Piril, Çağrı pa Ferita. Oba sta v seriji zaposlena v istem podjetju, a imata bolj malo skupnih prizorov. Piril se v zgodbi namreč spogleduje s sodelavcem Enginom, medtem ko je Ferit zaročen s Selin. A čeprav v seriji nimata skupnih ljubezenskih prizorov, ju je v zasebnem življenju zadela Amorjeva puščica.

Slovenski oboževalci serije Ko potrka ljubezen, ne pozabite, da se serija z napetim dogajanjem, ki se bo odvijalo tudi v Sloveniji, zelo kmalu vrača na POP TV. Do takrat pa lahko še naprej uživate v napeti ljubezenski drami Vedno tvoja, ki je z dvojno epizodo od ponedeljka do petka na voljo ob 16.10, zamujene epizode pa vas čakajo na VOYO

Vedno tvoja
Vedno tvoja