Serije Pop IN

Ljubezenska zgodba, ob kateri se vam bodo cedile sline

Ljubljana, 04. 03. 2019 17.33 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V novi turški seriji Ko zadiši ljubezen, ki prihaja na POP TV že to sredo, se bo ljubezen rodila kar v kuhinji. V glavni vlogi ljubezenskega para bomo videli 32-letno Turkinjo Özge Gürel in 29-letnega Cana Yamana, ki ta hip velja za najbolj vročega turškega zvezdnika.

V glavni vlogi nastopata Özge Gürel (Nazli) in Can Yaman (Ferit).
V glavni vlogi nastopata Özge Gürel (Nazli) in Can Yaman (Ferit). FOTO: POP TV

Za vse ljubitelje turških serij imamo veselo novico. Rezervirajte si daljinca, saj v sredo, 6. marca, – takoj po napetem zaključku turške serije Pohlepna gospa Fazilet – že ob 18.00 na POP TV prihaja nova ljubezenska zgodba Ko zadiši ljubezen. Turška serija bo na sporedu od ponedeljka do petka ob 17.00 na POP TV s kar dvema epizodama.

Ne zamudite nove turške serije Ko zadiši ljubezen. Prvič v sredo, 6. marca, ob 18.00.
Ne zamudite nove turške serije Ko zadiši ljubezen. Prvič v sredo, 6. marca, ob 18.00. FOTO: POP TV

V novi ljubezenski zgodbi v vlogi ljubezenskega para nastopata Özge Gürel in Can Yaman. Med igralsko zasedbo so še: Hakan Kurtas, Öznur Serçeler, Necip Memili, Türkü Turan, Ilayda Akdogan

Vsebina nove serije Ko zadiši ljubezen

Največja želja svojeglave in spontane Nazli je, da bi nekega dne postala profesionalna kuharica in odprla svojo restavracijo. Ker pa mora plačevati stroške stanovanja, ki si ga deli s sestro in prijateljico, najde službo kot osebna kuharica pri bogatem poslovnežu Feritu. Ta je rigorozen perfekcionist tako v službi kot doma. Nazli mu mora vsak dan pripraviti večerjo in oditi, še preden Ferit pride domov. Ko se po naključju končno le srečata, iz kuhinje poleg ostalih dobrot zadiši tudi ljubezen ...

Ko zadiši ljubezen

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

BroNo1
05. 03. 2019 11.32
+15
Super! Po tej nadaljevanki pa bi bilo dobro predvajat Erkenci kus Zgodnja ptica, top nadaljevanka z istim igralcem v glavni vlogi in z popolnoma spremenjenim videzom, je mladostna in top.
tonivecnormalno
05. 03. 2019 07.24
-2
Cez kemala ga ni! :))))
BroNo1
05. 03. 2019 11.32
+3