12°C

Pretresljiv zaključek druge sezone uspešnice Vedno tvoja

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
27
Po petih mesecih bomo videli razplet druge sezone turške uspešnice Vedno tvoja, v kateri v glavnih vlogah blestijo Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek in Uğur Gürses. Dramatičnih trenutkov ne bo manjkalo vse do zadnje sekunde.

Le kakšen bo konec druge sezone Vedno tvoja?
Le kakšen bo konec druge sezone Vedno tvoja?FOTO: POP TV

Dogajanje v zapleteni ljubezenski zgodbi turške uspešniceVedno tvojaje zelo napeto, zato nikakor ne smete zamuditi dramatičnega in nepričakovanega konca druge sezone. Po petih mesecih bo tako nocoj, 27. avgusta, ob 21. uri na POP TV na sporedu še zadnja epizoda izjemno priljubljene serije.

Le kakšna usoda čaka priljubljene like, v čevlje katerih so stopili Vahide Perçin(Hünkar),Murat Ünalmış(Demir),Hilal Altınbilek(Züleyha),Uğur Gürses(Yılmaz)inKerem Alışık(Ali Rahmet). Seveda velja omeniti tudi izjemne igralce, kot so Bülent Polat (Gaffur), Selin Yeninci(Saniye) in Serpil Tamur (Hazize) ter Melike İpek Yalova (Müjgan) in Esra Dermancıoğlu (Behice), ki s prepričljivo igro navdušujejo zveste gledalke in gledalce serije.

PREBERI ŠE
Tretja sezona serije Vedno tvoja prinaša nova lika

Kaj nas čaka v zadnji epizodi druge sezone serije Vedno tvoja? 

Demir ne proda deleža v rafineriji odvetniku, ki dela za pretkanca iz Ankare. To mu zadnji hip prepreči mama. Zato šef iz Ankare skrivnostnežema ukaže, naj ubijeta Hunkar in Demirja. Hunkar prepriča Demirja, da na sodišču priča v prid Zuleyhi. Ta bo do sojenja na prostosti, a svojih otrok še vedno ne bo videla, saj ji kruti Demir pod nobenim pogojem tega ne dovoli. Sabahattinu ponudijo službo v Ankari. Jo bo sprejel? Mujgan se upre teti, ta pa v Zuleyhinem imenu napiše pismo Yilmazu. Kdo bo prestregel pismo? Se bo zaslepljena in ljubosumna Mujgan soočila z ubogo Zuleyho? Ne zamudite velikega zaključka druge sezone. 

Vedno tvoja
Vedno tvoja