11°C

Ste vedeli, da sta igralca uspešnice Ko potrka ljubezen zasebno par?

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
5
Med igralci se na snemanjih večkrat spletejo prava prijateljstva, nemalokrat pa med njimi celo preskoči iskrica ljubezni. In to se je zgodilo tudi na snemanju uspešnice Ko potrka ljubezen, ko sta se ljubezensko zapletla turška igralca Başak Gümülcinelioğlu in Çağrı Çıtanak.

Igralca Başak Gümülcinelioğlu in Çağrı Çıtanak, ki ju lahko spremljate v seriji Ko potrka ljubezen, sta v zasebnem življenju zaljubljena.
Igralca Başak Gümülcinelioğlu in Çağrı Çıtanak, ki ju lahko spremljate v seriji Ko potrka ljubezen, sta v zasebnem življenju zaljubljena.FOTO: POP TV

29-letnaBaşak Gümülcinelioğlu in Çağrı Çıtanak nastopata v turški seriji Ko potrka ljubezen(Sen Çal Kapımı),ki jo lahko spremljate od ponedeljka do petka ob 17. uri na POP TV.

Başak v seriji, ki jo zaradi uspešne gledanosti in izjemnega odziva oboževalcev že več kot pol leta še vedno snemajo, igra Piril, Çağrı pa Ferita. Oba sta v seriji zaposlena v istem podjetju, a imata bolj malo skupnih prizorov. Piril se v zgodbi namreč spogleduje s sodelavcem Enginom, medtem ko je Ferit zaročen s Selin. A čeprav v seriji nimata skupnih ljubezenskih prizorov, ju je vseeno zadela amorjeva puščica.

Zaljubljena Başak in Çağrı
Zaljubljena Başak in ÇağrıFOTO: Instagram

Igralca svoje ljubezni sicer ne razkazujeta na družbenih omrežjih, niti ne objavljata skupnih fotografij. Glede zasebnosti sta precej zadržana, tako kot večina turških igralcev in igralk. A kdaj pa kdaj ju vseeno premami in skupne trenutke za zdaj delita samo v Instagramovi zgodbi. Pred kratkim sta objavila kolaž dveh fotografij in zraven zapisala: "Enako pozirava tako poleti kot pozimi."

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Decembra sta sicer v Instagramovi zgodbi delila tudi video, kako skupaj okrašujeta novoletno drevesce, njun soigralec v serijiAlican Aytekin, ki igra likSeyfija, pa je objavil njihovo skupno fotografijo, ki so jo posneli v veselem decembru. 

Serijo Ko potrka ljubezen lahko spremljate na POP TV.
Serijo Ko potrka ljubezen lahko spremljate na POP TV.FOTO: POP TV

Kaj nas čaka v nadaljevanju serije Ko potrka ljubezen?

Eda, Serkan, Ferit in Selin so še vedno v koči. Serkana kliče Engin in Selin prisluškuje pogovoru. Ker sliši samo Serkanovo stran, si narobe razlaga, da jo Serkan še vedno hoče, a ne verjame, da ona hoče njega. Ko premisli o tem, mu poda nenavadno in drzno ponudbo. Edina in Serkanova pogodba se izteka, zato oba premišljujeta o tem, kaj to pomeni.

Ne zamudite serije Ko potrka ljubezen, ki je na sporedu od ponedeljka do petka ob 17. uri na POP TV. Zamujene epizode vas čakajo na VOYO.

Aydan hoče v Alptekinu vzbuditi ljubosumje s svojim tako imenovanim učiteljem lončarstva. Ker je videti, da ne deluje, je vedno bolj na koncu z živci. Serkan se ne more sprijazniti s tem, da je njegov čas z Edo prišel do neizbežnega konca. S še zadnjo obupano potezo jo skuša obdržati ob sebi, a Eda hkrati dobi izjemno ponudbo. Videti je, da se bosta morala posloviti.

Ko potrka ljubezen
Ko potrka ljubezen