15°C

Tretja sezona serije Vedno tvoja prinaša nova lika

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
18
Ena najuspešnejših turških serij Vedno tvoja bo dobila nadaljevanje. Igralci so že pripotovali v Adano, kjer so začeli snemanje tretje sezone priljubljene ljubezenske zgodbe. Z novimi epizodami pa v zgodbo vstopajo tudi novi liki.

Le kaj se bo z glavnimi junaki zgodilo v tretji sezoni.
Le kaj se bo z glavnimi junaki zgodilo v tretji sezoni.FOTO: POP TV

Za ekipo turške uspešnice Vedno tvojasta dve izjemni sezoni, ki sta skupaj imeli 63 epizod (ena epizoda je v povprečju dolga dve uri in pol). Na POP TV lahko trenutno spremljate drugi sezono, ki iz epizode v epizodo poskrbi za dramatične zaplete in razplete. Turški mediji te dni poročajo, da gre za eno najuspešnejših produkcij v zadnjih dveh letih in da je bila serija prodana v kar 55 držav po celem svetu in dosegla izjemne rezultate gledanosti. Tudi slovenski gledalci in gledalke so jo vzele za svojo.


Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

39-letni igralec Murat Ünalmış, ki v seriji blesti v vlogi odločnega veleposestnika Demirja, je z oboževalci delil fotografijo, ki je bila posneta v Adani na prvi snemalni dan tretje sezone ter tako razkril, da snema 64. epizodo po vrsti.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Za vse tiste, ki že komaj čakate, kaj sledi v nadaljevanju, naj razkrijemo, da nova sezona, prinaša tudi nove like.  Utečeni igralski ekipi se bosta pridružila igralka Nazan Kesal, ki smo jo pri nas na POP TV lahko videli v glavni vlogi Fazilet v seriji Pohlepna gospa Fazilet.

Nazan Kesal (v sredini) v seriji Pohlepna gospa Fazilet.
Nazan Kesal (v sredini) v seriji Pohlepna gospa Fazilet.FOTO: POP TV

51-letna turška igralka pa ni edina pridobitev prihajajoče sezone. Na svoj račun bodo prišle tudi gledalke, saj v zgodbo vstopa nov moški lik, ki ga bo zaigral postavni 33-letni Furkan Palalı. Na POP TV ga sicer do zdaj še nismo imeli možnost videti v nobeni seriji, a ne dvomimo, da bo hitro osvojil naklonjenost gledalk. V nedavnem intervjuju je razkril, da se serija na turške televizijske zaslone vrača septembra.
 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

V novi sezoni seveda ne bodo manjkali glavni liki, v čevlje katerih so stopili Vahide Perçin(Hünkar),Murat Ünalmış(Demir),Hilal Altınbilek(Züleyha),Uğur Gürses(Yılmaz)inKerem Alışık(Ali Rahmet). Za napeto dogajanje v prvih dveh sezonah so poskrbeli tudi Bülent Polat (Gaffur), Selin Yeninci(Saniye) in Serpil Tamur (Hazize) ter Melike İpek Yalova (Müjgan) in Esra Dermancıoğlu (Behice).

Dogajanje v zapleteni ljubezenski zgodbi turške uspešnice Vedno tvojaje vse bolj napeto, zato nikakor ne smete zamuditi dramatičnega nadaljevanjaod ponedeljka do četrtka ob 21.00 na POP TV.Zamujene epizode vas čakajo na VOYO.

Vedno tvoja
Vedno tvoja