14°C

Uspešnica Ko potrka ljubezen premagala Igro prestolov

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
8
Televizijska uspešnica Ko potrka ljubezen se je s turških zaslonov po dobrem letu poslovila v velikem slogu. Na dan, ko je bil predvajan še zadnji del serije, so oboževalci združili moči in postavili nov rekord na družbenih omrežjih, in sicer so objavili več kot osem milijonov tvitov na temo finala in celo prehiteli svetovno senzacijo Igra prestolov (Game of Thrones).

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Priljubljena romantična serija Ko potrka ljubezen (Sen Çal Kapımı), ki se kmalu z napetim nadaljevanjem, ki se dogaja v Sloveniji, vrača na POP TV, se je po več kot letu dni v velikem slogu poslovila s TV-zaslonov v Turčiji. Zadnji del, 52. epizodo (ena epizoda je dolga približno dve uri in 15 minut), si je ogledalo ogromno oboževalcev, nekateri so razplet zgodbe spremljali prek spleta v živo iz različnih koncev sveta, tudi iz Slovenije.

Ta serija ni posebna samo zaradi zgodbe, ampak zaradi igralske zasedbe in celotne ekipe. V enem letu druženja in na snemanjih so ustvarjalci postali prava družina, s svojo iskrenostjo in spontanostjo pa so se dotaknili številnih gledalcev, ki so junake vzeli za svoje in z njimi iz epizode v epizodo tudi dihali.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Tokrat so se oboževalci serije Ko potrka ljubezen z vsega sveta povezali prek družbenih omrežij in dokazali, da so skupaj nepremagljivi. Serija je namreč postala pravi fenomen na družbenih omrežjih, rezultat, ki so ga dosegli na Twitterju, pa je postavil nov rekord. Veliki finale uspešnice Ko potrka ljubezen je na Twitterju spremljalo kar 8.472.552 ljudi, torej je bilo v tistem času objavljenih skoraj osem milijonov in pol tvitov. S to številko pa so premagali eno v svetovnem merilu najbolj priljubljenih serij vseh časov – Igro prestolov (Game of Thrones), ki je pred tem imela rekord s 7,7 milijona objavljenih tvitov. Turška uspešnica je ta rezultat znatno presegla, kar je lepo priznanje za konec romantične zgodbe in hkrati dobra popotnica ustvarjalcem za naprej.

"To je pravi način, kako se posloviš! Vso srečo družini Sen Çal Kapımı," so zapisali na uradnem Instagramovem profilu serije, kjer so objavili rezultate in uradno številko 8,3 milijona tvitov (kot kaže, so jih na koncu toliko priznali).

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Slovenski oboževalci serije Ko potrka ljubezen pa ne pozabite, da se serija z napetim dogajanjem, ki se bo odvijalo tudi v Sloveniji, kmalu vrača na POP TV. Do takrat pa lahko še naprej uživate v napeti ljubezenski drami serije Vedno tvoja, ki je z dvojno epizodo od ponedeljka do petka na voljo ob 16.10, zamujene epizode pa vas že čakajo na VOYO

Vedno tvoja
Vedno tvoja