19°C

V uspešnico Vedno tvoja prihaja nov lik, ki je našim gledalcem že znan

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
8
Dogajanje v uspešnici Vedno tvoja je iz epizode v epizodo bolj napeto in razburljivo. Ustvarjalci turške uspešnice pa še niso rekli zadnje besede pri scenariju. Igralci so že začeli s snemanjem četrte sezone, ki pa prinaša tudi dva nova lika. Eden od njiju je nihče drug kot priljubljeni igralec Ibrahim Çelikkol, ki smo ga pri nas lahko občudovali v uspešnici Lepotica in zver (Siyah Beyaz Aşk).

Igralski zasedbi uspešnice  Vedno tvoja se bo pridružil Ibrahim Çelikkol.
Igralski zasedbi uspešnice Vedno tvoja se bo pridružil Ibrahim Çelikkol.FOTO: POP TV

Ibrahim Çelikkol je postal eden najbolj iskanih turških igralcev ta hip in zato, ko konča snemanje ene televizijske vloge, ga na mizi čaka scenarij že za novo. Pri nas smo ga spoznali v glavni vlogi Ferhata v ljubezenski drami Lepotica in zver, potem pa so sledile vloge še v serijah Muhtesem Ikili (Spektakularni dvojec) in Doğduğun Ev Kaderindir (Moj dom, moja usoda). Pred tedni pa je sprejel še eno mamljivo ponudbo, in sicer bo zaigral v 4. sezoni uspešnice Vedno tvoja, ki jo trenutno lahko spremljate tudi na POP TV, zamujene epizode pa vas čakajo na VOYO.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Priljubljeni turški zvezdnik, ki bo drugo leto na valentinovo dopolnil 40 let, bo odigral vlogo Hakana Gümüşoğluja, ki bo dodobra pretresel dogajanje. S svojo ambicioznostjo, bojevitostjo in pogumno osebnostjo je pravo nasprotje mnogih likov in ob enem poslovnež, ki si je vse bogastvo pridobil sam. Prva leta je živel v Izmirju, kasneje med študijem v Berlinu pa se je njegovo življenje prepletlo z Demirjem Yamanom (Murat Ünalmış). Leta kasneje pa bo Hakan s svojim prihodom v Çukurovo življenja dodobra pretresel in obrnil na glavo, razkril pa bo tudi nekatere temačne skrivnosti iz Demirjevega življenja in njunega odnosa, ki sega do univerzitetnih let. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Turški mediji med drugim poročajo, da je Ibrahim Çelikkol že odpotoval v Adano, kraj, ki ima sloves po zelo toplem podnebju in kjer se temperature dvignejo tudi do 40 stopinj Celzija. Zaradi velikih podnebnih sprememb je imel zdravstvene težave, a na srečo ni bilo nič hujšega. S snemanjem je že pričel, produkcijska hiša serije pa je na družbenih omrežjih že delila fotografiji, ki razkrivata, kako bo videti v novi vlogi.

Lik Hakana Gümüşoğluja, ki bo začel pisati novo poglavje, vsi Ibrahimovi oboževalci in gledalci serije nestrpno pričakujejo. In ne dvomimo, da tudi slovensko občinstvo. 

POZOR: Uspešnica Vedno tvoja se z današnjim dnem, 31. avgusta, seli na popoldanski termin, in sicer jo boste lahko spremljali od ponedeljka do petka ob 16.10, na sporedu pa bosta kar dve epizodi. Vmes pa se boste lahko še seznanili z novicami pri nas in po svetu, saj bo informativna oddaja 24UR POPOLDNE po novem na sporedu ob 16.55 na POP TV.

Vedno tvoja