15°C

Z drugo sezono se vrača nadaljevanje uspešnice Podaj mi roko

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
1
Po več mesecih smo le dočakali drugo sezono turške serije Podaj mi roko, v kateri v glavnih vlogah blestita Alina Boz in Alp Navruz. Glavna junaka ljubezenske zgodbe Azra in Cenk sta se ob koncu prve sezone poročila, a ljubezensko idilo je zmotila tragična nesreča.

Prva sezona serije Podaj mi roko se je končala s poroko.
Prva sezona serije Podaj mi roko se je končala s poroko.FOTO: POP TV

V turški seriji Podaj mi roko v glavni vlogi nastopa izjemno priljubljeni Alp Navruz, ki ga poznamo že iz serije Pohlepna gospa Fazilet, v kateri se je prelevil v 'lepega Casanovo' Sinana. Njegova soigralka, 22-letna igralka turško-ruskih korenin Alina Boz,pa je  svoj pečat pustila v seriji Tuje življenje, kjer je nastopila v vlogi Cihanove težavne hčerke Hazal.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

V uspešnici Podaj mi roko spremljamo zgodbo Cenka (Alp Navruz) in Azre (Alina Boz). Cenk prihaja iz premožne in slavne družine v Istanbulu. Njegova družina ima eno najboljših kuharskih podjetij v državi. Cenk živi v ZDA, ampak se odloči vrniti v Istanbul, kjer želi najti svojo pot. Že na poti domov mu pot prekriža Azra, ki se prav tako vrača v rodni kraj po zaključenem študiju kuharstva v ZDA. 

Se še spomnite, kako se je končala prva sezona?

Sumru je pobegnila iz psihiatrične bolnišnice, Azra in Cenk pa sta se poročila. Sumru je za svojo žalost krivila Azro, zato se je odločila ves svoj bes stresti nanjo. Odpravila se k Celenovim, ki praznujejo poroko, kjer se je soočila z Azro in ji zagrozila tudi s pištolo. Medtem so se Cenk, Melis in Mert med zabavo odpravili po opravkih, pot nazaj pa se je končala s hudo prometno nesrečo. 

Ne zamudite napetega dogajanja druge sezone.
Ne zamudite napetega dogajanja druge sezone.FOTO: POP TV

Kaj nas čaka v drugi sezoni?

V ospredju zgodbe sta seveda glavna junaka Azra in Cenk, ki sta se na koncu prve sezone poročila. A njun najsrečnejši dan v življenju se je spremenil v popolno temo, tako da sta še vedno oba polna bolečine. Odločitev, ki jo sprejme Cenk, je začetek novega obdobja tako za Azro kot za vso družino Celenovih. Azra, ki že vse življenje neguje bolečino zaradi nesrečnih dogodkov, se znova nauči stati na svojih nogah v novem življenju, polnem presenečenj.

Ne zamudite druge sezone serije Podaj mi roko ob 17.55 na POP TV. Zamujene epizode vas bodo čakale na VOYO.

Zato ne zamudite prvega dela druge sezone uspešnice Podaj mi roko (Elimi Bırakma)danes ob 17.55 na POP TV.  Od 1. oktobra si boste lahko vsak dan na mah ogledali kar dve epizodi, saj bo serija na sporedu od ponedeljka do petka ob 17.00 na POP TV,  serija Tisti usodni poljub pa bo danes, 30. septembra, dobila epilog.

2. sezona serije Podaj mi roko