16°C

Zvezdnika serije Ko potrka ljubezen dopustujeta skupaj na Maldivih

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
0
Izjemno priljubljena igralca Hande Erçel in Kerem Bürsin, glavni zvezdi uspešnice Ko potrka ljubezen, sta se še pred dnevi izogibala novinarskim vprašanjem glede njunega razmerja, a zdaj sta s skupnim dopustom znova sprožila govorice. Igralski par so namreč ujeli v objektiv med skupnim oddihom na Maldivih.

Kot kaže, je med glavnima igralcem serije Ko potrka ljubezen preskočila iskrica tudi v zasebnem življenju.
Kot kaže, je med glavnima igralcem serije Ko potrka ljubezen preskočila iskrica tudi v zasebnem življenju.FOTO: POP TV

Turška lepotica Hande Erçel in nič manj privlačni Kerem Bürsinsvoje oboževalce že mesece držita v negotovosti in kot kaže, pri tem neizmerno uživata. Čeprav so ti že več mesecev prepričani, da je na snemanju serije Ko potrka ljubezen med njima že zdavnaj preskočila iskrica, onadva še vedno to zanikata oziroma se spretno izogibata novinarskim vprašanjem.

PREBERI ŠE
Zvezdnika serije Ko potrka ljubezen opazili skupaj: skrivata zvezo?

Igralca, ki sta prejšnji teden končala s snemanjem prve sezone serije Ko potrka ljubezen, sta se po enem letu neprekinjenega dela in številnih celodnevnih snemanj odpravila na zaslužen oddih ... skupaj. Mnogi so tako prepričani, da je samo še vprašanje časa, kdaj bosta uradno obelodanila svojo zvezo. Golobčka sta se očitno želela umakniti turškim medijem, ki jima ves čas dihajo za vrat, zato sta za romantični pobeg izbrala rajske Maldive.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

33-letni turški igralecKerem je bil prvi, ki je v Instagramovi zgodbi delil utrinek s počitnic, ki ga je naredil med vožnjo s čolnom ter zapisal v angleščini, da se izgublja v raju. Ta je hitro našel pot po številnih profilih, ki so jih ustvarili njegovi oboževalci, ki so od navdušenja delili igralčevo objavo.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Kmalu zatem pa je po družbenih omrežjih zaokrožil video posnetek, na katerem sedita v kotu tamkajšnje restavracije. V objektiv ju je verjetno ujel/-a kakšen oboževalec ali oboževalka, ki je seveda bil/-a ponosna, da je bil/-a prva, ki je ovekovečila njuno skrivno razmerje.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Pravijo, da slika pove več kot besede. Nato se je na Instagramu oglasila še 27-letna Hande, ki je v Instagramovi zgodbi objavila svojo fotografijo, na kateri pozira ob čudovitem sončnem zahodu. Dopustniški utrinek je pospremila z besedami v angleščini: "Izgubljam se ... v sanjah."  Naj ob tem zgolj omenimo, da Hande ne govori angleško in da je Kerem pravi mojster za angleško slovnico, saj je večino svojega otroštva preživel v tujini, med drugim tudi v Ameriki.

Hande Erçel trenutno počitnikuje na Maldivih.
Hande Erçel trenutno počitnikuje na Maldivih.FOTO: Instagram

Čeprav sta se Hande in Kerem umaknila, da bi imela malo miru in da bi se lahko posvetila drug drugemu, pa sta, kot kaže, prepoznavna tudi na Maldivih. V javnost je prišla že njuna nova fotografijo, ki je bila posneta ob večernih urah, medtem ko igralca posedata za mizo na terasi. Čeprav so fotografije slabše kakovosti, so številni prepričani, da ni nobenega dvoma, da gre prav za slavni turški par.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

POZOR: UspešnicaKo potrka ljubezense je za nekaj časa poslovila z naših TV-zaslonov, saj jo v Turčiji zaradi izjemnega zanimanja in priljubljenosti glavnih igralcev še vedno snemajo oziroma so s snemanjem prve sezone zaključili. S snemanjem druge pa bodo nadaljevali junija, ko se serija vrača na turške zaslone. Na POP TV se bo zgodba vrnila z napetim dogajanjem, ki se bo odvijalo tudi v Sloveniji. 
Do takrat lahko že uživate v novi napeti ljubezenski zgodbi in odličnih akcijskih zapletih in razpletih še ene uspešniceUsodni diamanti, ki je z dvojnimi epizodami na sporedu od ponedeljka do petka ob 17.00,zamujene epizode pa vas že čakajo na VOYO.

Serija Usodni diamanti
Serija Usodni diamanti