17°C

Zvezdnika serije Ko potrka ljubezen opazili skupaj: skrivata zvezo?

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
AVTOR
A.R. /
KOMENTARJI
0
Izjemno priljubljena igralca Hande Erçel in Kerem Bürsin, glavni zvezdi uspešnice Ko potrka ljubezen, sta dala nov povod za govorice o svoji romanci. Kot kaže, se igralca družita tudi po tem, ko se ugasnejo televizijske kamere, saj so ju turški novinarji in fotografi ujeli, ko sta skupaj zapuščala fitnes.

So njuni pogledi res zaigrani?
So njuni pogledi res zaigrani?FOTO: POP TV

Redko se zgodi, da imata glavna igralca neke serije ali filma tako izjemno kemijo, da so gledalci stoodstotno prepričani, da sta par tudi zasebno. Govorimo seveda o trenutno najbolj priljubljenem turškem paru, Hande Erçelin Keremu Bürsinu, ki je ta teden znova poskrbel za glavno temo v turških medijih. O tem, da je med njima izjemna kemija, tako pred kamero kot za njo, so se do zdaj lahko prepričali številni oboževalci, ki spremljajo vsak njun korak.

Novinarji so par ujeli, ko je zapuščal fitnes Matchbox. Novinar je Kerema vprašal: "Tudi na treninge hodita skupaj. Ali skrivata zvezo?" Kerem mu je vljudno odgovoril: "Ko bova imela kaj za povedati, boste obveščeni."Čez nekaj trenutkov je iz fitnesa prišla Hande in na isto vprašanje odgovorila enako. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Drži, da se bo ta konec tedna v Turčiji predvajala še zadnja epizoda prve sezone uspešnice Ko potrka ljubezen, zato dodatna reklama seriji seveda ne škodi. Ustvarjalci so v zadnjih 14 dneh stežka posneli zadnje prizore, saj je bilo v ekipi in med igralci kar nekaj okuženih z novim koronavirusom, nekaj pa jih je moralo preventivno v samoizolacijo. Snemanje druge sezone bodo nadaljevali junija. Ko bodo posnete nove epizode, pa se serija vrača tudi na naše zaslone, in sicer na POP TV. 

Ko bodo snemalci serije Ko potrka ljubezen  še zadnjič ugasnili kamere (enkrat jeseni), se bomo lahko prepričali, ali je bila kemija med glavnima igralcema le igra za promocijo romantične serije in sta res samo prijatelja ter sodelavca ali pa sta skrivala kaj več.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

SerijaUsodni diamanti, ki se na POP TV predvaja od ponedeljka do petka ob 17.00, je nadomestila romantično uspešnico Ko potrka ljubezen.Tuba Büyüküstün v uspešnici Usodni diamantiigra močno, uspešno oblikovalko nakita Elif, ki se po očetovi smrti in da bi rešila življenje svoji sestri Nilüfer poda na lov za diamanti. Pri tem ji pomaga izkušeni policist Ömer (igra ga Engin Akyürek), ki želi odkriti, zakaj je bila njegova zaročenka umorjena. 

Engin in Tuba sta v iskanju resnice in na lovu za zlikovci izvrstno odigrala svoji televizijski vlogi ter z vznemirljivimi, dramskimi in romantičnimi prizori navdušila vse bolj zahtevne gledalce.

POZOR: UspešnicaKo potrka ljubezense je za nekaj časa poslovila z naših TV-zaslonov, saj jo v Turčiji zaradi izjemnega zanimanja in priljubljenosti glavnih igralcev še vedno snemajo oziroma so snemanje zaradi okužb prestavili na junij, ko se serija vrača na turške zaslone. Na POP TV se bo zgodba vrnila z napetim dogajanjem, ki se bo odvijalo tudi v Sloveniji. 
Do takrat lahko že uživate v novi napeti ljubezenski zgodbi in odličnih spletkah še ene uspešniceUsodni diamanti, ki je z dvojnimi epizodami na sporedu od ponedeljka do petka ob 17.00,zamujene epizode pa vas že čakajo na VOYO.

Serija Usodni diamanti
Serija Usodni diamanti