POP IN

Slovenski nogometaši z avtogrami razveselili najmlajše navijače

Brdo, 20. 05. 2024 15.14 | Posodobljeno pred 27 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ste si tudi sami kdaj želeli dobiti avtogram enega od svojih idolov? Vam je kdaj uspelo zbrati podpise svojih najljubših športnikov? Slovenska nogometna reprezentanca je s svojimi podpisi razveselila najmlajše navijače, ki so jih v Nacionalnem nogometnem centru na Brdu pri Kranju z navdušenjem pozdravili ob prihodu na zelenico. Šeško, Bijol, Verbič, Elšnik in ostali so z veseljem podpisovali plakate, drese, žoge in se fotografirali z navijači.

Novo oddajo Vsi za naše! si lahko ogledate danes po šovu MasterChef Slovenija na POP TV ali VOYO.

Zagotovo ste si kot otrok želeli dobiti avtogram svojega idola ali najljubšega športnika. Vam je kdaj uspelo? Veste, kako veliko to pomeni našim najmlajšim? Slovenski nogometaši so zato v Nacionalnem nogometnem centru na Brdu pri Kranju z veseljem izpolnjevali želje otrok, pa tudi tistih nekoliko starejših. 

Slovenski nogometaši so s podpisi razveselili najmlajše navijače.
Slovenski nogometaši so s podpisi razveselili najmlajše navijače. FOTO: POP TV

Tja se je odpravil tudi Aleksander Pozvek in naša ekipa oddaje Vsi za naše!, s katero skupaj odštevamo do težko pričakovanega prvenstva v nogometu, ki bo od junija do julija potekalo v Nemčiji. Člane slovenske izbrane vrste v oddajah spoznavamo na nekoliko drugačen način, popeljali so nas tudi skozi svoje družinsko življenje. 

Ob obisku centra, ko so s svojimi podpisi razveselili naše najmlajše, nam je Benjamin Šeško zaupal, čigav avtogram si je želel sam. "Se mi zdi, da navijačem naši podpisi veliko pomenijo. Tudi meni je veliko pomenilo, ko sem bil mlajši," je priznal in dodal, da sam sicer ne zbira toliko avtogramov, temveč raje drese. "Manjka mi še dres od Ibrahimoviča in upam, da bo čim prej prišlo do situacije, ko ga bom lahko dobil," je zaupal med podpisovanjem žog, dresov in plakatov. 

Nogometne heroje bomo na Euro pospremili tako, kot se spodobi in kot jih še niste videli. Vabljeni v družbo Gregorja Trebušaka in Sanje Modrić vsak ponedeljek zvečer po kulinaričnem šovu MasterChef Slovenija na POP TV in VOYO. 

Kakšni so občutki, ko dobiš podpis Jake Bijola, Andraža Šporarja, Benjamina Verbiča in ostalih nogometašev, kam bodo shranili avtograme, s kom vse so se slikali, kaj so jih vprašali in kaj jim najbolj zagreti navijači napovedujejo v Nemčiji, pa boste izvedeli v današnji oddaji Vsi za naše!, ki bo na sporedu po šovu MasterChef Slovenija na POP TV.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

90136
20. 05. 2024 17.30
+6
Elšnik ?? Je igral sploh kaj v zadnjih tekmah?? Tema od njega
Uporabnik1935308
20. 05. 2024 20.38
-2
Ti si igral, kaj se v tej omami tega ne spomniš? Zamenjaj KEKA.