TUJA SCENA

12 let po javnem sporu: Charlie Sheen in Chuck Lorre z novo serijo

Los Angeles, 20.04.2023, 15:27 | Posodobljeno pred enim mesecem

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Ustvarjalec legendarne humoristične serije Dva moža in pol Chuck Lorre in zvezdnik serije Charlie Sheen sta se po več kot 10 letih odločila, da bosta ponovno sodelovala. V novi seriji, ki jo je napisal Lorre, bo nastopil tudi Charlie, a tokrat ne v glavni vlogi.

Chuck Lorre in Charlie Sheen
Chuck Lorre in Charlie SheenFOTO: Profimedia

Serijo Dva moža in pol lahko vsak dan med 16. in 18. uro spremljate na Kanalu A.

Kot poročajo ameriški mediji, naj bi se igralec Charlie Sheen in producent ter režiser Chuck Lorre po več kot 10-letnem sporu pobotala in celo načrtovala novo sodelovanje. Sheen in Lorre sta sodelovala pri snemanju priljubljene serije Dva moža in pol, a sta se tudi zaradi tega sodelovanja sprla. Do težav je prišlo zaradi Charliejeve neresnosti in njegovega prekomernega "žuriranja" ter izkoriščanja opojnih substanc.

Zdaj naj bi se končno spet podala v nov projekt, in sicer v snemanje serije How to Be a Bookie, poroča Deadline. Charlie naj bi sicer dobil manjšo vlogo v seriji, kjer je glavno vlogo dobil igralec in komik Sebastian Maniscalco. Zgodba govori o odvisniku od športnih stav, ki se mora soočiti z novo realnostjo – po tem, ko so bile športne stave nelegalne, so čez noč postale legalne. 

Spor, ki je trajal kar 12 let

Snemanje serije bo prvo sodelovanje med Charliejem in Chuckom. Spor je Charlie prvič naslovil šele pred dvema letoma, ko je igralec v intervjuju povedal: "Bilo je 55 scenarijev, kako bi se s to situacijo lahko spopadel. A izbral sem številko 56," je za Yahoo Entertainment povedal igralec in dodal: "Mislim, da se je moja rast začela po tem sporu ali med njim ali celo malo pred njim, kot želite. A po tem sporu sem se začel zavedati svoje vloge. Vse skupaj je bilo obupno otročje z moje strani."

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.