Tuja scena

22. obletnico poroke proslavila tako, kot se spodobi

Los Angeles, 31. 05. 2020 10.23 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ameriška manekenka Cindy Crawford in njen mož Rande Gerber sta praznovala 22. obletnico poroke. 54-letnica je ob tej priložnosti objavila svojo fotografijo s poroke iz leta 1998 ter na Instagramu delila darila, ki jih je dobila ob tem prazniku.

Cindy Crawford je na Instagramu objavila svojo poročno fotografijo iz leta 1998, na kateri se nevesta in ženin sladkata s poročno torto. Zraven je možu Randu Gerberju čestitala za njuno obletnico poroke.

"Čestitke za obletnico, Rande! Pred 22 leti sva šla na Bahame z družino in prijatelji, da sva proslavila najin izrečeni DA. Ljubim te in ljubim življenje, ki ga imava skupaj. Hvala, ker z mano počneš to, čemur pravimo življenje ne bi si mogla predstavljati, da bi to počela s kom drugim. Še na mnogo let!" je svoja čustva izlila 54-letna manekenka.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Obletnico je na Instagramu obeležil tudi njen mož, 58-letni Rande Gerber, ki je objavil njuno staro sliko. Ob njej je zapisal: "Pred 22 leti sem prepričal Cindy, da leti z menoj, in od takrat je nisem izpustil. Čestitke za obletnico."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Presrečna Cindy je v Instagramovi zgodbi delila fotografijo čudovitega šopka nežno rožnatih vrtnic, ki jih je za obletnico poroke prejela od moža. Na mizi poleg šopka je bila tudi uokvirjena fotografija slavnega para. Med drugim se je še pohvalila, da je njuna 18-letna hčerka Kaia Gerber staršem pomagala proslaviti obletnico poroke s torto, ki jo je spekla sama. Torto je posula s kokosom, na vrhu pa jo je opremila z originalnimi poročnimi figuricami ženina in neveste, ki sta jih Cindy in Rande imela na svoji poročni torti pred 22 leti.

Hčerka ju je presenetila s torto.
Hčerka ju je presenetila s torto. FOTO: Instagram

Srečno poročena Cindy je v Instagramovi zgodbi delila, da ji je 58-letni Gerber za obletnico kupil ogromen šopek svetlo rožnatih vrtnic. Poleg šopka je bila na mizi tudi uokvirjena fotografija slavnega para. Štiričlanska družina — poleg Kaie imata še 20-letnega sina Presleyja Gerberja — karanteno preživlja v Los Angelesu.

Cindy Crawford in Rande Gerber praznujeta 22. obletnico poroke.
Cindy Crawford in Rande Gerber praznujeta 22. obletnico poroke. FOTO: Profimedia
  • zacetni
  • VITALHIT
  • KLET KRŠKO
  • SWY
  • WIDEX
  • PEČJAK
  • NEPREMICNINE
  • LISCA

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Nacek Pacek
31. 05. 2020 11.58
+4
Ta njen se je kr fajn plastificiral...