-1°C

75-letna Diane Keaton presenetila z izbiro obutve

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
P.Z. /
KOMENTARJI
34
Oskarjevko so fotografi pred kratkim ujeli v zanimivi modni kombinaciji. Nosila je škornje prek kolen z vrtoglavo peto in z izbiro navdušila oboževalce. Igralka, ki je v 76. letu starosti, je znova dokazala, da je še zmeraj drzna.

Diane Keaton, ki se je leta 1977 razveselila oskarja za vlogo v filmu Annie Hall, kasneje pa bila še trikrat nominirana, je 5. januarja dopolnila 75 let. Kljub starosti pa  vedno znova dokazuje, da so leta zgolj številka. Tokrat so jo fotografi presenetili v odmoru med snemanjem filma Mack in Rita v kalifornijskem Palm Springsu.  

Diane Keaton se trenutno nahaja v kalifornijskem Palm Springsu.
Diane Keaton se trenutno nahaja v kalifornijskem Palm Springsu.FOTO: Profimedia

Odeta je bila v široko belo srajco, ki jo je nosila kot obleko, hlače pa so zamenjali kar škornji. Namreč, obula je škornje z visoko peto v živalskem vzorcu, ki so segali visoko nad kolena. 

Keatonova je rojena 5. januarja 1946.
Keatonova je rojena 5. januarja 1946.FOTO: AP

Diane je še enkrat znova potrdila, da se z leti ne obremenjuje. Na javnih prireditvah se je v preteklosti pogosto odločala za androgeni videz, ki je vključeval široke hlače, sakoje, klobuke in baretke, tokrat pa se je odločila z modno kombinacijo malenkost pozabavati in se odeti v nekaj bolj ženstvenega. Oboževalci so pohvalili njeno izbiro in se ob tem strinjali, da si takšnega drznega modnega izleta ne more privoščiti kar vsaka igralka ter dodali, da ji kombinacija lepo pristoji.

Igralka se je odločila za zanimive škornje z vrtoglavo peto.
Igralka se je odločila za zanimive škornje z vrtoglavo peto.FOTO: Profimedia

Diane je nekaj prahu s svojimi besedami dvignila pred kratkim, ko se je z nostalgijo spomnila razmerja z Al Pacinom. Spoznala sta se na snemanju trilogije Boter, kjer je takoj preskočila iskrica. Drug drugemu sta v zvezi nudila podporo, pa vendar se je njuna romanca prekinila hitro po tem, ko je Keatonova ugotovila, da se Pacino z njo ne namerava poročiti, zato mu je postavila ultimat. Igralka, ki je bila pred Pacinom v razmerju tudi zWoodyjem Allenom in Warrenom Beattyjem, se kasneje ni nikoli poročila, prav tako pa se za zakonsko zvezo ni nikoli odločil Al Pacino.

Koronavirus pasica nova